in

2014 KAWASAKI Z1000

Yazar: Teoman Cem Katoğlu

En son Sugomi tasarımı yeni Kawasaki Z1000’de estetik bakımından yapılan değişiklikler, 2014 için önceden verilmiş bir sipariş gibi görünüyor

. ZX-10R motorunun büyütüldüğü dedikodularına rağmen gerçek, eski motor üzerinde daha yüksek güç ve tork elde edilmesini sağlayan sadece küçük revizyonlar yapıldığıydı, fakat hiç bire bir ölçekli bir maket yayınlanmadı.

2014 KAWASAKI Z1000 1. İçerik Fotoğrafı
Yenilenmiş Elektronik Kontrol Ünitesi, gazlama tepkisini daha keskinleştirdi, ayrıca Kawasaki’nin mühendisleri alt kısımda ekstra homurtu için kam milinin zaman ayarı ile de oynadılar. Hava filtre kutusu ve egzoz manifoldunda da değişiklikler yapılırken şase az miktarda iç değişim gören amortisörler için aynı kaldı.
2014 KAWASAKI Z1000 2. İçerik Fotoğrafı

Kawasaki Motors Avrupa Bölge Müdürü Yasushi Kawakami’ye göre son Z1000 tasarım ve markalar arası eşitlik adına önemli bir adım. Kawakami, ayrıca; “Kawasaki, supernaked kategorisindeki büyük oyunculardan , Z750 gibi motorlar önceki sezonlarda Avrupa’da en çok satan motorlardan olmuştur. Sugomi’nin eşsiz tasarım yaklaşımıyla görsel kriterliğin yanı sıra Z1000’in bu tip motorlara ilgi duyan sürücülerin sayısında bir büyüme sağlayacağına ve Kawasaki  markasının bu denli cezp edici ve özgün olmasını neyin sağladığını göstereceğine inanıyoruz.” açıklamasında bulundu.
 

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2014 Honda Goldwing F6C

2014 BMW K 1600 GTL Exclusive

REKLAM