in

2014 Yamaha Xmax 400 MOMODESIGN

Yazar: Batuhan Emrem

Yamaha beklenildiği gibi Xmax 400 modelinin MOMODESIGN versiyonunu çıkartmaya hazırlanıyor.

Xmax 250, tüm özellikleri ve sundukları özellikler bakımından makul fiyatıyla sınıfının en iyi scooterlarından birisiydi ve ülkemizde de Yamaha açısından tatmin edici sayıda müşteri tarafından kullanılmakta. Avrupa’da meydana gelen yeni düzenlemeler ile motor hacmi yükseltilmesi yoluna gidilmesiyle çoğu marka ya 250 cc hacmindeki motorlarını dopingleyerek 300 cc’ye ya da daha büyük hacimli yeni motosikletler üretmeye başladı. Scooter pazarında ise küçük hacimli scooterlar ve maxi-scooterlar arasındaki boşluğu Yamaha, Xmax ailesine 400’lük modelini katarak doldurdu.

 

2014 Yamaha Xmax 400 MOMODESIGN 1. İçerik Fotoğrafı

 

Estetik açıdan saf haliyle de oldukça başarılı olan Xmax 400’ü biraz daha özel ve şık kılmak için tasarım konusunda uzman olan İtalyanların ünlü markası MOMO ile ortaklaşa yapılan çalışma sonucunda tıpkı geçtiğimiz yıllarda Xmax 250 için olduğu gibi, önümüzdeki ayda da Xmax 400 için bir MOMODESIGN versiyonu satışa sunulacak.

 

Bu özel seri Xmax 400’te bulunan MOMODESIGN farkı ise ilk olarak Xmax 250 MOMODESIGN’da da gördüğümüz kısaltılmış yeni bir ön siperlik. Bu sayede daha sportif bir hava yakalayan Xmax 400’ün ayrıca alüminyum ayaklıkları onun dinamizmini dışarıya vuruyor. Yapılan diğer değişiklikler ise krom renkte gösterge paneli ve ön gidon ve oldukça şık ve aynı zamanda çift renkteki seleden oluşuyor. Öncelikle şehir içinde ve gündelik hayatta kullanılmak üzere tasarlanan bir scooter genel havası ve pratikliğinden ödün vermeden ancak bu kadar sportif hale getirilebilirdi sanıyoruz.

 

2014 Yamaha Xmax 400 MOMODESIGN 2. İçerik Fotoğrafı

 

Mayıs ayının ortalarına doğru galerilerde yerini alması planlanan Xmax 400 MOMODESIGN’ın Avrupa satış fiyatının standart bir Xmax 400’ten 300€ fazla olarak 6.299€ olması bekleniyor. Bu çok şık ve dinamik scooterın en kısa zamanda Yamaha bayilerini süslemesini bekliyoruz.

2014 Yamaha Xmax 400 MOMODESIGN 3. İçerik Fotoğrafı

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Honda Fireblade’e Potansiyel Yüz Makyajı…

Ducati 848 Temelli Audi Konsepti

REKLAM