in

2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike

Yazar: Moe

Road Glide’dan sonra bir başka yeni çıkacak olan Harley Davidson modeli de kameralara yakalandı… Karşınızda 2015 model Harley-Davidson Freewheeler Trike !

Harley Davidson busıralar yeni çıkaracağı modellerin gizli(!) fotoğrafları ile Amerikan motosiklet medyasının manşetlerinden inmiyor! Önce LiveWire, ardından Road Glide ve son olarak yeni 3 tekerlekli motosikleti Freewheeler Trike. Bu yeni trike’ın, Harley’in önceki üç tekerlekli modeli olan Tri Glide Ultra’dan daha agresif ve spor hatlara sahip olması, dikkatleri çeken en büyük özelliği. 
 
 
2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike 1. İçerik Fotoğrafı
 
 
Amerikan motosiklet üreticisi Harley Davidson, “Freewheller” isminin patentini geçen sene almış olmasına rağmen aynı isimdeki bu modeli gelecek sene, yani 2015’te piyasaya sürmeye hazırlanıyor…
 
Tri Glide, Harley’in Tour-Pak topcase’i, artçı basamak ve sırtıkları, geniş “Yarasa Kanadı” temalı ön karenajı ile tamamen touring kategorisine ait bir imaj çizerken; yeni Freewheeler Trike tourer’dan çok crusier esintileri taşıyor ve daha çok yanlız kovboylar için tasarlandığı görülüyor. 
 
 
2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike 2. İçerik Fotoğrafı
 
 
Aynadan arkanıza baktığınızda şişkin ön çatallar ve farıyla ilk bakışta bu canavarı bir Harley Davidson Fat Boy’a benzetmek mümkün, ancak sollandığınızda gördüğünüz ekstra 1 teker kendisini fazlasıyla tanıtmaya yetecektir diye tahmin ediyoruz… Ayrıca öndeki iri yarı krom ön çatalların arasında büyük bir ön teker dikkatleri çekiyor. Fotoğraflardan çıkarabildiğimiz kadarıyla bu jant 2014 Street Glide’da da kullanılan 19 inçlik Enforcer jantı andırıyor. Freewheeler Trike’ın yine ön taraftaki çift fren diski ve fren sistemi de, yine Street Glide’ın 4 pistonlu Brembo frenlerinden miras kalmış gibi görünüyor.
 
Spor bir görünüme sahip olan üç tekerlekli yeni Freewheeler’a, geniş deposu ve Harley Davidson’un standart depoya gömülü crusier konsolu ile daha çok motosiklet havası verilmiş. Motosiklete hava soğutmalı Twin Cam 103 motor bloğu hayat verirken bu büyük V-twin motora tahminimizce Harley’in  Six-Speed Cruise Drive Transmission adını verdiği 6 vitesli şanzımanı eşlik ediyor olacak.
 
 
2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike 3. İçerik Fotoğrafı
 
Arkadan klasik bir spor arabaya kolaylıkla benzetebileceğiniz bu üç tekerlekli motosikletin görüntüleri şu şekilde:
 
2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike 4. İçerik Fotoğrafı
 
2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike 5. İçerik Fotoğrafı
 
2015 Harley-Davidson Freewheeler Trike 6. İçerik Fotoğrafı
 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2015 Harley-Davidson Road Glide Kameralara Yakalandı

Suzuki GSR 1000 Söylentileri !

REKLAM