in

2015 Indian Scout

Yazar: Ahmet TEZCAN

Mat renk seçenekleri ve klasik görünümüne yapılan modern dokunuşlarıyla görenleri kendine hayran bırakan bir motosiklet; Indian Scout.

Amerika Birleşik Devletleri’nin ilk motosiklet firması olma özelliği taşıyan Indian Motorcycles, motosiklet sektöründe modernizmi klasik bir tasarımla yorumlayan motosikleti Scout’un 2015 modelini duyurdu.

 

2015 Indian Scout 1. İçerik Fotoğrafı

 

Genel olarak grenajın tamamına baktığımızda, belirttiğimiz gibi klasik motiflerini koruyan ama heykelsi bir biçimde modern bir görünüme sahip Scout 2015.

 

Bu makineye sahip olanlar, Scout’un selesine oturduklarında yerden 64 cm yukarıda olacaklar. Deri kaplamalı sele, 31 derecelik gayet ideal bir eğim oluşturacak şekilde konumlandırılmış. Ayrıca kolay bir sürüş olanağı sunan Scout bu özelliğini de mototüp arka süspansiyonlarına borçlu.

 

2015 Indian Scout 2. İçerik Fotoğrafı

Klasisizm ve kalitenin harmanlanmış hali olan Scout’a sahip olmak isteyenler Thunder Black (fırtına siyahı), Indian Motorcycle Red (IM Kırmızısı) renk seçeneklerini ve Silver Smoke (gri duman), Thunder Black Smoke (gri gök gürültüsü dumanı) gibi mat renk seçeneklerini görecekler.

 

Motor

Güç, Indian’ın yeniden tasarlanan 100 beygir gücünde 69 kübik inch V-Twin motoruyla hayat buluyor. Bu gücün aktarımını yapan 6 vitesli transmisyonun yanı sıra Scout 5,900 rpm’de 72 lb-ft pik tork üretiyor.

 

2015 Indian Scout’un yurtdışı satış fiyatı ise 11,000 $.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

BMW’nin Yeni Boksörü: R1200R!

Norton Dominator Geri Dönüyor!

REKLAM