in

2015 Piaggio Beverly 350 Sport Touring

Yazar: Batuhan Emrem

İtalyan scooter uzmanı Piaggio başarılı modeli Beverly 350 Sport Touring’i ufak geliştirmelerle 2015 yılında yeniden müşterilerin beğenisine sunacak.

Avrupa’daki yeni motor hacmi düzenlemesi ile geçtiğimiz yıllarda çoğu üretici modellerinin motor hacmini 300 cc ve üzerine çıkartma yoluna gitti ve bu sayede daha da güçlenen scooterlar artık hem şehir içinde pratik bir kulllanım sunarken hem de uzun ve daha hızlı yolculuklarda ihtiyacı olan performansa sahip oldular. 330 cc’lik tek silindirli motoruyla 8250 devir/dk’de maksimum gücü olan 32.9 beygiri üreten Piaggio Beverly Sport Touring de bu çok yönlülüğü sunan modeller arasındaydı.

 

2015 Piaggio Beverly 350 Sport Touring 1. İçerik Fotoğrafı

 

Bir scooterda ilk kez ABS ve çekiş kontrol sisteminin bir arada kullanıldığı Beverly 350’nin 2015 yılı için üretilecek modeli az da olsa işlevsellik olarak yararlı değişiklikleri barındırıyor. Yeniden tasarlanan selesinin hem yolcu hem de sürücü bölümü eskisine göre daha geniş ve daha farklı yoğunluğa sahip bir köpükten üretilmiş. Piaggio bu yeni selenin altında bulunan bölmenin iki adet jet kask veya bir çene açılır kask koymak için yeterli alan sunduğunu belirtiyor. 330 cc’lik bir “sport-touring” scooter için bu hacim biraz az gibi gözükse de selenin arkasında bulunan tabla ile aracın eşya taşıma kapasitesini arttırmak mümkün. Bunun yanında ön panelin üzerinde bulunan gözler de ufak eşyaları taşımak için kullanılabiliyor. 2015 Beverly 350 Sport-Touring’in estetik yenilikleri ise arka tabla, şasi, egzoz ve ön çatal üzerinde bulunan titanyum detaylar.

 

Önde 16 arkada ise 14 inchlik jantlara sahip Beverly 350 Sport-Touring 35 mm’lik süspansiyonlarının sunduğu 90 mm sönümleme ve 81 mm sönümleme kabiliyetine sahip 4 kademeli ön-yük ayarlı çift amortisörü ile hem şehirde hem de şehir dışındaki yollarda konforlu bir sürüş sunuyor. Önümüzdeki yıl Beverly 350 Sport-Touring’i Avrupa’da kırmızı seleli siyah veya gümüş ve siyah seleli beyaz veya mat siyah renklerinde görebileceğiz

 

2015 Piaggio Beverly 350 Sport Touring 2. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Suzuki GSX-R 600 Tyco Race-Replica

Yamaha R25 Son Hız ve Son Videolar !

REKLAM