in

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi

Yazar: Ahmet TEZCAN

Geçtiğimiz günlerde kısa bilgi verdiğimiz Indian Chief Dark Horse, resmi olarak duyuruldu. Detaylar için okumaya devam edin…

Yakın zamanda Indian Chief Dark Horse hakkında kısaca bilgi paylaşımı yapmıştık fakat motosiklet hakkında kesin bir görüş bulunmamaktaydı. Birkaç gün önce de Chief Dark Horse resmi olarak tanıtıldı ve Indian resmi sitesinde detaylı bilgi paylaşımında bulunuldu. Karizmanın vücut bulmuş hali bu makineyi hemen incelemeye başlayalım!

 

Standart Özellikler

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 1. İçerik Fotoğrafı

 

Karartılmış Stil

Chief Dark Horse, jantlar, elcikler, çatal ve motor dahil tepeden tırnağa siyaha büründürülmüş bir makine; Warbonnet ön kısmı bile!

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 2. İçerik Fotoğrafı

 

Thunder Stroke 111 Motor

Chief Dark Horse’un kendini kanıtlamış, fazlasıyla güçlü ve siyah renklerin öncelikli kullanıldığı Thunder Stroke 111 motoru 119 ft-lbs tork üretiyor.

 

Anahtarsız Ateşleme

Klasik görünümüne aldanmayın, Chief Dark Horse teknolojiden geri kalmış değil ki bunu kanıtlayan ince bir özelliğe sahip: anahtarsız ateşleme sistemi. Motora binin, butona basın ve sürün…

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 3. İçerik Fotoğrafı

 

ABS ve Hız Kontrolü

Yenilikçi bir özellik daha! Gelişmiş, otomotiv kalitesindeki frenleme sistemi güvende hissetmenizi ve kontrollü bir şekilde durmanızı sağlar. Kolayca ayarlanabilen hız kontrol sistemi de otobanda keyifli bir sürüş deneyimi yaşatacaktır.

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 4. İçerik Fotoğrafı

 

Gerçek Çift Egzoz

Chief Dark Horse’da zengin bir çift egzoz sistemi mevcut. Bu çift egzoz, tiz seslerden arındırılmış bu sayede gerçek bir Indian fırtınası kulaklarınıza dolacak.

 

Klasik Özellikler

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 5. İçerik Fotoğrafı

 

İkon

Chief Dark Horse’a özel olarak Warbonnet grafikleri yakıt tankının üzerine özenle konumlandırılmış. 

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 6. İçerik Fotoğrafı

 

Warbonnet

Chief Dark Horse’un ışıklandırılması, 1947 yılından beri klasikleşmiş olan Warbonnet ikonuna sahip. Siyah ön çamurluğun üzerine gururla yerleştirilmiş ışıklandırma, “bu gerçekten bir Indian motosikleti” der gibi duruyor.

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 7. İçerik Fotoğrafı

 

Çamurluklar

Stil sahibi, zarif ve fonksiyonel çamurluklar 1940’tan beri tüm Indian motosikletlerinin çizgilerine, kendine özgü hava katan bir parça. Ayrıca çamurluklar yoldan sıçrayabilecek su ya da taşlara karşı da koruma sağlıyor.

 

Fren Kaliper Koruması

Her Indian motosikleti, seçkin frenleme sistemiyle donatılır ve bu frenler Indian tarzını yansıtır. Bu yüzden kaliperleri temiz ve stil sahibi korumalarla korumak iyi bir seçim.

 

Mat Stil

2016 Indian Chief Dark Horse; mat, siyaha bürünmüş ve saf stiline rağmen efsane Indian Chief özelliklerini yansıtmaya devam ediyor.

 

2016 Indian Chief Dark Horse: Detaylı Bilgi 8. İçerik Fotoğrafı

 

Performans

1811 cc’lik Thunder Stroke 11 V-Twin motoru ile mükemmel bir performans sunuyor Chief Dark Horse. Ayrıca motorun sol kısmında bacak koymak için daha geniş bir yer ayrılmış. Motorun hava girişinin de büyük olması da performansı arttırdığı gibi egzozda da olumlu etki yaratıyor.

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Horex’in Yeni Sahibi 3C-Carbon Group

Tiger Explorer XC Special Edition

REKLAM