in

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı!

Yazar: Ahmet TEZCAN

28 Ekim 2015’te görücüye çıkarılması planlanan 2016 model Triumph’lardan Street Triple R, Fransız bir bayiiden sızdırıldı.

Triumph, 2016 modellerinin birçoğunu 28 Ekim 2015’te görücüye çıkarmayı planlarken Fransa’da bulunan bir bayii, serinin bir modelini internette paylaşmaktan geri durmadı.

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı! 1. İçerik Fotoğrafı

Speed Triple R, 2016 model yılında mütevazi bir makyajla geliyor. Karenajda yapılan bu değişikliğin göze en çok çarpanı, motosiklet yüz kısmında yapılan değişiklikler. Revize edilmiş Triumph Street Triple R, Euro 4 standartlarına uygun olacak ki bu da street-fighter’ın üç silindirli motorunda değişiklikler olacak demek.

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı! 2. İçerik Fotoğrafı

Söylentilere göre Triumph Speed Triple R, 140 beygir gücünde olacak ve “R” versiyonu, alışılmış şekilde daha nitelikli bir süspansiyon ve jantlara sahip olacak.

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı! 3. İçerik Fotoğrafı

Triumph’ın bu canavarda başka ne değişiklikler yaptığını görmek için biraz daha beklemek gerek. Umulur ki Speed Triple, rekabeti yükselen bu segmentte tutunabilecek kadar güncellenmiştir ve yine umulur ki bu güncellemeyi yaparken Speed Triple’ı sürmeyi eğlenceli kılan nitelikler de geri plana atılmaz.

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı! 4. İçerik Fotoğrafı

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı! 5. İçerik Fotoğrafı

2016 Triumph Street Triple R Sızdırıldı! 6. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Honda CBR 250RR İle Bombanın Pimini Çekti

Yeni Triumph Bonneville Street Twin Ortaya Çıktı!

REKLAM