in

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı!

Yazar: Efe Kutlu

Giyimden aksesuara, 2017 Vespa Hayat Tarzı Kolesksiyonu, modern ruhu ile Vespa’nın renklerinin yaratıcı stilini ifade ediyor.

Vespa, bilindiği üzere sadece bir scooter değil, iki tekerin ötesine geçen uyumlu giyim ve aksesuar serisine sahip bütün kentsel kültürü oluşturan bir simgedir. Genel görünüşü, Vespa’nın kendine has ve güçlü karakterini yansıtmaktadır. Vespa deyince, üzerinde eşarplı ve iri gözlüklü bir bayandan tutun da işine giden genç bir delikanlıya kadar nostalji kokan fotoğraflar insanın aklında şekillenmeye yüz tutar. 

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 1. İçerik Fotoğrafı

Vespa’nın tarih boyunca, moda ve trendlerin ötesindeki giyim eşyaları, kaskları, teknik aksesuarları ve yenilikçi Vespa görünümünün konsepti ile uyum sağladığını herkes bilir. Vespa, her zaman bir hayat tarzı seçimi; renklerle, güzellikle, içtenlikle ve özgürlükle dopdolu eşi benzeri olmayan bir karakterin ifadesi olmuştur. 
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 2. İçerik Fotoğrafı
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 3. İçerik Fotoğrafı
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 4. İçerik FotoğrafıBu özel marka, yine özel giyim ve aksesuar serisi ile tutkunlarını sevindirmeye geliyor. Kaskların, sweatshirtlerin, t-shirtlerin, polo shirtlerin yer aldığı yenilenmiş aksesuar serisi ile 2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu, Vespa satış noktalarında ve Piaggio Showroomları’nda yerini almaya başlıyor. 

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 5. İçerik Fotoğrafı

Vespa, gövdesinin klasik şeklinin altında, sürücüsüne en iyi teknolojiyi sunmakla kalmıyor aynı zamanda yenilikçi malzemeler ve çözümlerle, 2017 Vespa serisinde başrol olarak hayata dönen “rengin aşkını” 2017 Vespa Hayat Tarzı koleksiyonu tecrübeleri ile geri getirmeyi başarmış görünüyor. 
Koleksiyondaki tüm kıyafetler ve aksesuarlar, Vespa sürücüsünün fonksiyonel ihtiyaçlarından esinlenerek ve açık havada kendilerine düşen görevleri yerine getirmek üzere tasarlanmış. Aynı zamanda da her bir ürün, seyahat ve yolun tüm zorlukları düşünülerek çözümler üretilen günlük aktiviteler ve günlük kullanım için oldukça uyumlu dizayn edilmiş. Gece görünürlüğü arttıran, belirli reflekte detaylar ve renkli rüzgar koruyucu astar, yenilikçi yağmurdan koruyucu malzemeler ve suya dayanıklı deri fermuarlar gibi çözümler, 2017 koleksiyonunun bu çifte fonksiyonellik ruhundan ilham almış.

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 6. İçerik Fotoğrafı
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 7. İçerik Fotoğrafı
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 8. İçerik Fotoğrafı
Koleksiyonun ikonları arasında, zayıf ve ışıksız hava koşullarında görünürlüğü arttırmak üzere dizayn edilen bayan ve erkeğin yağmurdan koruyucu bomber ceketleri ve rüzgara dayanıklı astarı ile sentetik kauçuk yapıda bayan ve erkek sweatshirtleri bulunuyor.
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 9. İçerik Fotoğrafı

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 10. İçerik Fotoğrafı

Kolsuz windstopperın (rüzgar kesici) çıkarılabilir rüzgar koruma kısım
özellikleri, su geçirmeyen kauçuk şeridi ile ters fermuarlara sahip olan bu
kıyafetler, hava mükemmel olmadığında bile sürüşünüzü kolaylaştırmak amacıyla
tasarlanmış. 

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 11. İçerik Fotoğrafı

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 12. İçerik Fotoğrafı

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 13. İçerik Fotoğrafı

Merserize pamuklu T-shirtler ve polo shirtler dahil olmak üzere tüm kıyafetler, Vespa koleksiyonunu karakterize eden estetik ve fonksiyonellik arasındaki bağı vurgulayarak reflekte bazlı ve üç boyutlu nakışlı eklemelere sahip. 

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 14. İçerik Fotoğrafı
2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 15. İçerik FotoğrafıTaşıma çantasına dönüşebilen sırt çantası ve kaskı taşıyacak büzme bir çanta, boyun anahtarlığı, taşınabilir anahtarlık gibi aksesuarlar ise çok fonksiyonlu birer güzel detay.

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 16. İçerik Fotoğrafı

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 17. İçerik Fotoğrafı

Pratiklik amaçlayan teknik araştırma sonucu ortaya çıkan malzemeler ise su geçirmez teknik kumaşlar, rüzgara dayanıklı hafif naylonlar, neopren (sentetik kauçuk), merserize ve esnek pamuklular ve jakarlı kaymaya karşı şeritler olarak serideki yerlerini alıyorlar. 

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 18. İçerik Fotoğrafı

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu Ortaya Çıktı! 19. İçerik Fotoğrafı

2017 Vespa Hayat Tarzı Koleksiyonu’nun renk paleti, canlı, kontrast, cesur ve dengeli renkleri ile dikkat çekici cinsten. 2017 Vespa serisinden esinlenen taze ve parlak tonlar, Vespa dünyasına özgün yaşam keyfinin ve içtenliğinin yansıması olarak kendini gösteriyor. 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Babadan Oğula (The Place Beyond the Pines ) Filmi

Nuviz “Göz Hizası Göstergesi”, Sürücülerin Gözünün Önünde!

REKLAM