in

2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller!

Yazar: Alper Baycan

Daha fazla eğlence ve güvenlik amacıyla BMW Motorrad’tan, 2018 için yeni seçenekleri ve opsiyonel aksesuarları ile makyajlı modeller!

2018 modeller, BMW Motorrad programına göre bir takım model makyajları görecek. Modeller, yenilikleriyle birlikte 2017 Ağustos’tan itibaren BMW Motorrad bayilerinden sipariş verilebilecek. 
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 1. İçerik FotoğrafıBMW R 1200 GS*Acil arama (opsiyonel aksesuar)*Bağlantı (opsiyonel aksesuar)*Yeni tasarımda LED yardımcı ön farlar (opsiyonel aksesuar)
Bu arada “Acil Arama” özelliği ile ilgili detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz. BMW’den kaza anında otomatik acil çağrı sistemi
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 2. İçerik FotoğrafıBMW R 1200 GS Adventure2018 model yılı itibarıyla, R 1200 GS Adventure, sadece yeni renklere kavuşmakla kalmayacak. Daha güvenli ve daha keyifli sürüş için, opsiyonel aksesuar dizisi, Acil Arama, İletişim (Bağlantı), genişletilmiş opsiyonel Pro sürüş modları ile yeni nesil elektronik süspansiyon ayarlarını da içeriyor. (Elektronik Süspansiyon Ayarı yani Dynamic ESA). R 1200 GS Adventure modelin geliştirilmiş senekleri arasında; artçı için paket, ekstra yüksek sele, Touring opsiyonel aksesuar paketleri için yeni bir parça olarak Anahtarsız Sürüş ile Dinamik opsiyonel aksesuarlarından yeni bir özellik olarak Pro Vites Yardımcısı bulunuyor. 
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 3. İçerik FotoğrafıR 1200 GS Adventure Modelin Yeni Özelliklerine Bir Bakış*Acil arama (opsiyonel aksesuar)*Bağlantı, iletişim (opsiyonel aksesuar)*İlave “Dinamik” ve “Enduro” sürüş modları ile Pro sürüş modları. “Dynamic” mod, “Dynamic Pro”- “Enduro” mod ise “Enduro Pro” olarak değiştirilmiş. Pro sürüş modu, ABS Pro, dinamik fren lambası, Dinamik Çekiş Kontrolü DTC ve Yokuş Kalkış Desteği HSC özelliklerini devam ettiriyor.*Otomatik amortisör ayarı ve otomatik seviyeleme fonksiyonu ile gelecek nesil Dinamik ESA yani Elektronik Süspansion Ayarlama*Touring Paketinin yeni bir öğesi olarak Anahtarsız Sürüş (opsiyonel seçenek)*Dinamik Paketin yeni bir öğesi olarak Pro Vites Yardımcısı (Shift Assistant Pro) (opsiyonel seçenek)*Standart koruma camı ve standart selesi ile sürücü paketi (opsiyonel seçenek)*Yüksek Rallye sele (opsiyonel seçenek)*Yeni dizaynda LED yardımcı ön farlar (opsiyonel seçenek)*Yeni renkler Racing Kırmızısı, siyah şasi, siyah fren kaliperleri, gümüş yakıt deposu*Rallye Stili: Açık beyaz/Cordoba mavisi, Cordoba mavi şasi, altın rengi fren kaliperleri, geniş logosu ile Cordoba mavi yakıt deposu, Rallye selesi, radyatör ve şasi koruma, kısa ön cam*Exclusive Stili: yeni renk Siyah fırtına metalik/Koyu siyah metalik mat/Achat grisi, Achat gri şasi, altın rengi fren kaliperleri, geniş logosu ile koyu siyah metalik yakıt deposu*Racing kırmızı mat ve açık beyaz rengi artık mevcut değil
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 4. İçerik FotoğrafıBMW R 1200 RT2018 model yılı itibarıyla, R 1200 RT sadece yeni boya tasarımlarında bulunmakla kalmayıp aynı zamanda daha fazla güvenlik için dinamik fren farları ile ABS Pro’ya kavuşmuş. Opsiyonel ekipmanlar, opsiyonel aksesuar Pro sürüş modları ile birlikte Dinamik Çekiş Kontrol (DTC) yanı sıra online arama yapmak için Acil Arama ile genişletilmiş. Sürücü selesindeki kabartmalı RT logosu, görsel olarak R 1200 RT’nin görselliğini daha da güzelleştirmiş.  
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 5. İçerik FotoğrafıBMW R 1200 RT Modeldeki Yeni Özelliklere Bir Bakış*ABS Pro dahil dinamik fren farı standart olarak*Acil arama (opsiyonel aksesuar)*Dinamik Çekiş Kontrol (DTC) (opsiyonel aksesuar Pro sürüş modları ile birlikte)*Yolcu selesindeki kabartmalı RT logosu*BMW Motorrad Spezial parçaları (özel boya ve ekipman)*Elegance Stil: Karbon siyah metalik, ön koruma camı kalkanı ve krom-kaplama elcikler, altın rengi fren kaliperleri, gümüş tekerlek jantı, gümüş güç aktarım tertibatı*Sport Stil: yeni renk Mars kırmızısı metalik/koyu kara metalik matt şeritleri, altın rengi fren kaliperleri, Spor ön koruma camı, Asfalt grisi tekerlek jantları, siyah güç aktarım tertibatı.
Platinyum bronz rengi, artık mevcut değil
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 6. İçerik FotoğrafıBMW R 1200 R*Exclusive Stili: yeni renk Iced çikolata metalik, altın rengi fren kaliperleri, paslanmaz çelik yakıt deposu koruma, Achat gri metalik mat şasi, yakıt deposunda şerit.
Thunder gri metalik rengi artık mevcut değil.
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 7. İçerik FotoğrafıBMW R 1200 RS*Exclusive Stili: yeni renk Frozen bronz metalik/siyah fırtına metalik, altın rengi fren kaliperleri, paslanmaz çelik yakıt deposu koruma, Frozen bronz metalik motor spoiler, Achat gri metalik mat şasi*Yeni renk Fırtına siyahı metalik.*Lupin mavi metalik renk, artık mevcut değil.
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 8. İçerik FotoğrafıBMW S 1000 XR*HP Stili: HP Motorsports rengi (Açık beyaz/Racing mavi metalik/Racing kırmızı) XR logosu dikişli Pro sele dahil (Eylül 2017’den itibaren)*Açık beyaz/granit gri metalik/Racing kırmızı rengi artık mevcut değil.
BMW S 1000 RR*Akrapovic full titanyum egzoz sistemi (Ekim 2017’den itibaren opsiyonel aksesuar)
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 9. İçerik FotoğrafıBMW C 650 Sport*Yeni Austin metalik sarı boya kaplaması*Valencia portakal mat metalik rengi artık mevcut değil.
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 10. İçerik FotoğrafıBMW C 650 GT*Yeni Ocean (Okyanus) mavi mat metalik renk kaplaması* Frozen bronz metalik rengi artık mevcut değil.
BMW K 1600 GT, K 1600 GTL and K 1600 B*Yeni dizaynda LED yardımcı ön farlar (opsiyonel aksesuar)* K 1600 GT ve K 1600 GTL için BMW Motorrad Spezial parçaları (özel boya kaplamaları ve opsiyonel aksesuar)
2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 11. İçerik FotoğrafıBMW F 700 GS*Açık beyaz şasi rengi ile birlikte yeni Racing metalik mavi rengi*Racing Red rengi artık mevcut değil.
BMW F 800 GS*Açık beyaz şasi rengi ile birlikte yeni Racing metalik mavi rengi*Ostra gri metalik rengi artık mevcut değil.

2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller! 12. İçerik Fotoğrafı

BMW F 800 GS Adventure* Açık beyaz şasi rengi ile birlikte yeni Racing metalik mavi rengi* Catalano gri metalik rengi artık mevcut değil.
Türkiye için BMW Motorrad 2018 modelleri ise henüz netlik kazanmış değil.
Fotoğraf Galerisi: 2018 BMW Motorrad Makyajlı Modeller

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ducati 1299 Panigale R Final Edition Detaylı Bakış!

Yeni Suzuki GSX 250R, Yakında Suzuki Bayilerinde!

REKLAM