in

Indian ve Jack Daniel’s İşi Chief Vintage

Yazar: Ahmet TEZCAN

Indian, Jack Daniel’s işbirliği ile yarattığı Jack Daniel’s Indian Chief Vintage adlı motosikletin görsellerini yayınladı.

Indian, alkollü içecek üretiminin 150.yılını kutlamak amacıyla Jack Daniels ile yarattığı Chief Vintage’in görüntülerini yayınladı.

Indian ve Jack Daniel's İşi Chief Vintage 1. İçerik Fotoğrafı

Bu özel motosiklet, 2016 Ekim ayında düzenlenecek olan bir yardım amaçlı müzayedede satılacak ve elde edilen gelir ABD ordusuna bağışlanacak.

Indian ve Jack Daniel's İşi Chief Vintage 2. İçerik Fotoğrafı

JD Indian Chief Vintage’in çamurluğu, 150 yılı aşan tarihi boyunca Jack Daniel’s’ın damıtma işlemini denetleyen usta damıtıcıların isimleri ile süslenmiş. Son kişiselleştirme işlemi de Brian Klock ve takımı Klock Werks tarafından tasarlandı ve tamamlandı.

Indian ve Jack Daniel's İşi Chief Vintage 3. İçerik Fotoğrafı

Bu motosiklet bir müzayedede satılacak olsa da Indian, Jack Daniel’s Indian Chief Vintage’i çok az bir sayıda üretmeyi ve çok sayıda da Jack Daniel’s temalı aksesuarlar üretmeyi planlıyor.

Indian ve Jack Daniel's İşi Chief Vintage 4. İçerik Fotoğrafı

Üretim takvimi, sipariş işlemi ve motosikletin ABD dışında bulunup bulunmayacağı ile ilgili detaylar 4-13 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek olan Daytona motosiklet haftasında açıklanacak.

JD Indian Chief Vintage, Daytona motosiklet haftasında sergilenmeden önce 23-31 Ocak tarihleri arasında resmi olarak Barrett-Jackson Scottsdale Collector Car Auction’da görücüye çıkacak ve sergilenecek. Daha sonra 2016 Ekim ayında Las Vegas’ta müzayedeye çıkarılacak.

Bu müzayededen elde edilen para, Jack Daniel’s ve Armed Services YMCA’nin ortaklığı olan ve genç askeri personellerin tatillerde ailesi ile vakit geçirmelerine yardım eden “Operation Ride Home (Eve Dönüş Operasyonu)”a bağışlanacak.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Victory Octane Şubat’ta Tanıtılacak!

Harley Davidson’dan 2016 İçin İki Yeni Model!

REKLAM