in

2014 Harley-Davidson Dyna Low Rider

Yazar: Batuhan Emrem

H-D’nin 2014 için üçüncü sürprizi ise Dyna Low Rider.

Arizona Çölü ortasında ufka doğru incelerek uzunan dümdüz bir yol… Yol kenarında hoş kızların bira servisi yaptığı barlar, paslanmış benzin istasyonu ve tamirci tabelaları, deri ceket ve çizmeler. Bütün bunları söyledikten sonra akıllarda beliren şey ise şüphesiz heybetli bir Harley-Davidson. 70’li yılların sonunda bu “Easy-Rider” fantazisini yaşamanın en yaygın yollarından biriyse bir Low Rider sahibi olmaktı…

 

2014 a href=

 

Kartallar yüksek uçar, ancak Harley-Davidson’ın Dyna ailesine 5 yıl sonra tekrardan kattığı bu amerikan kartalı alçaktan uçmayı benimsemiş. Dyna Low Rider, markanın Rushmore Project isimli, müşteri geribildirimleri ve istekleri doğrultusunda yaratılan motosikletler projesinin bir meyvesi. Harley-Davidson’ın müşterilerinin beklentilerini karşılamaya çalıştığı ve Project Rushmore’a sadık kaldığı ise ortada.

 

2014 Harley-Davidson Dyna Low Rider 2. İçerik Fotoğrafı

 

Her şeyiyle daha konforlu, ve sürücüsüne güven veren bir motosiklet olması için tasarlanan Dyna Low Rider’ın özellikleri gerçekten markanın bu konudaki çabasını doğruluyor. Örneğin Harley-Davidson yeni Low Rider’da ayarlanabilen bir sele kullanmış. Bu şekilde sürücü motosikletin selesini 38mm ileri veya geri oynatabiliyor ve istediği sürüş pozisyonuna sahip oluyor. Ayarlanabilir seleye benzer olarak aracın gidonu da H-D servislerinde bulunan özel bir anahtar ile 61mm ayarlanabiliniyor. Low Rider yine adına yakışır şekilde yerden 680 mm yüksekliğinde bir seleye sahip.

 

2014 Harley-Davidson Dyna Low Rider 3. İçerik Fotoğrafı

 

Dyna Low Rider tasarımı ile Harley-Davidson ruhunu en iyi yansıtan modellerden birisi. Genel olarak siyah renk motoskletin çamurluk ve gövdesine hakim olsa da hayatına ve yola biraz daha renk katmak isteyen sürücüler için Harley-Davidson Dyna Low Rider için üç farklı renk seçeneği sunuyor: Vivid Black, Brilliant Silver-Vivid Black ve Amber Whiskey-Vivid Black.

 

2014 Harley-Davidson Dyna Low Rider 4. İçerik Fotoğrafı

 

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition”

2014 Yamaha XVS1300 Custom

REKLAM