in

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition”

Yazar: Batuhan Emrem

Harley-Davidson 2014 sürprizlerine kaldığı yerden özel seri bir Dyna Street Bob ile devam ediyor.

İşte Milwaukee’den gelen bir güzel haber daha. Sade ve sportif hatlara sahip bu yeni Dyna Street Bob Special Edition yakın zamanda Harley-Davidson galerilerinde yer almaya başlayacak. Genel duruşu ile H-D ailesinin diğer üyelerinden ayrılmayı başararak özel seri bir motosiklet olduğunu hemen belli eden Dyna Street Bob Special Edition markanın otantik tasarımın anlayışıyla modern motosikletlerin sportif detaylarına da sahip.

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition” 1. İçerik Fotoğrafı

 

Motosiklete bu yeni imajı veren başlıca öğelerse 10 kollu “Split Five” alüminyum jantlar, çift renkli boya ve dragster tarzındaki gidon. Bu şekilde genellikle Harley-Davidson’larda alışık olduğumuz “yayvan” oturuş pozisyonu yerine sürücü motosikletin üzerinde daha dinamik şekilde duruyor. Çift kişilik sele bu özel seri motosiklet üzerinde alınan keyfi yolcuyla beraber paylaşma imkanı sunuyor. Special Edition Dyna Street Bob’un dragster gidonunda bulunan gaz kolunun çevrilmesiyle tork fabrikası V-Twin “Twin Cam 103” aracı gürleyen sesiyle harekete geçiriyor. Harley-Davidson bu modelinde de ABS’li frenleri ve Smart Security System olarak adlandırdığı anahtarsız çalıştırma sistemini standart olarak sunuyor.

 

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition” 2. İçerik Fotoğrafı

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition” 3. İçerik Fotoğrafı

 

Harley-Davidson, Dyna Street Bob Special Edition’ı yalnızca Avrupa, Orta Doğu ve Afrika pazarı için üretiyor ki Amerikan sembolü haline gelen bir marka için bu oldukça farklı bir adım. Mysterious Red Sunglo adındaki bordoya yakın rengi ve gümüş detaylarıyla yollara çıkacak olan özel H-D’nin fiyatı konusunda henüz bir bilgi yok.

 

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition” 4. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2014 Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T

2014 Harley-Davidson Dyna Low Rider

REKLAM