in

2014 Hyosung Aquila GV250

Yazar: Ahmet TEZCAN

DSK Hyosung, 250’lik yeni Aquila’yı Auto Expo 2014’te görücüye çıkardı.

Bu haber şaşırtıcı değil, çünkü uzun zamandır beklenen Aquila GV250 sonunda Auto Expo 2014’te DSK Hyosung tarafından sunuldu. Bu ‘cruiser’ın gayet iyi bir tasarımının olduğunu söylemeden edemeyiz. Motosikleti süslemek adına kullanılan krom konusunda cömert davranıldığı aşikâr. Aquila parlak görünümüyle gözleri hemen kendi üzerine çekmeyi başarıyor.

 

2014 Hyosung Aquila GV250 1. İçerik Fotoğrafı

 
Biraz ayrıntıya inecek olursak, motosikletin önünde gece sürüş esnasında görüşü kolaylaştıran chrome halojen karışımı bir far mevcut. Ayrıca analog bir hız ölçer, dijital bir kilometre ölçer, yakıt ölçer ve saat ön kısımda bulunmakta. Ayrıca geniş gidonda bulunan elcikler ve aynalar uygun bir şekilde yerleştirilmiş. 13.3 litrelik yakıt tankının ise kapasitesinden daha büyük bir görünümü var. Bölünmüş koltuk ise kırmızı çizgileriyle motosiklete zengir bir hava katmış, ayrıca oldukça konforlu. Ayrıca retro tarzı stop lambası ve şeffaf sinyal lambalarına sahip olan Aquila, yeterli yapı kalitesine sağlam bir motosiklet.
 
2014 Hyosung Aquila GV250 2. İçerik Fotoğrafı
 
 
26 BHP @9500 RPM gücünde V-Twin motora ve 22 Nm torka sahip cruiser ile otoyolda hızlı bir sürüşün çok keyifli olacaktır. Bu cruiser için ön siparişler çoktan başladı. Kuru ağırlığı 179 kg olan Aquile GV250’nin renk seçenekleri çok zengin olmasa da kullanıcılar motosikletin beyaz ve siyah-kırmızı birleşimi modellerini bulabilecekler. Motosikletin Türkiye fiyatı henüz bilinmese de bir önceki modeli şu an 11.000 TL civarında satılıyor.
 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ninja ZX-10R World Champion Edition

2014 Moto Morini Rebello 1200

REKLAM