in

2014 MV Agusta Turismo Veloce 800

Yazar: Ahmet Tezcan

Birçok şirkette olduğu gibi, birkaç dönem öncesinde şirket mali zorluklarla karşı karşıya kaldı. Fakat Giovanni Castioglini bu dönemi atlatmalarının bir nişânesi olarak iki yeni modeliyle MV Agusta’yı duyurdu. Yeni Veloce, elit kalitesi ve lükslüğüyle, uzun yolculuklarda her insanın gezgin ruhunu tatmin edebilecek bir Tourer.

Yeni Veloce, estetik ve tüm özelliklerin dengeli bir şekilde harmanlanmış hali diyebiliriz. İnsanların üzerinde güzel hisler uyandırmak isteyen şirket, bu motosikleti büyük güç üreten sıralı 800cc motoruyla yarattı. Veloce sert duruşlu bir motosiklet, fakat bu duruşun altındaki güzelliği görmek çok da zor değil. Ek olarak, motosiklete çanta monte edebilmek de mümkün.

2014 a href=

 

 

2014 MV Agusta Turismo Veloce 800 gerçekten ilgi uyandıran bir motosiklet. Dış görünüşünün yanı sıra sürücülere kolaylıklar sağlayan özellikleri de mevcut. 5”(inç)’lik TFT monitörü, elektronik parametreler aracılığıyla sürülerin yolu takip etmesini sağlıyor. Turismo’nun Lusso modelinde GPS de mevcut. Bu farkı göz önünde bulundurarak ikisi arasında seçim yapmak size kalmış. Agusta Veloce’da bulunan Bluetooth özelliği diğerleriyle iletişim kurmanızı ve uygulamaları paylaşmanıza olanak sağlıyor. Ayrıca ısıtmalı gaz kollarıyla ve MVCIS 2.0 ile üst seviye teknolojiye sahip olduğunu kullanıcılarına kanıtlıyor.

 

2014 MV Agusta Turismo Veloce 800 2. İçerik Fotoğrafı

 

Veloce, 3 silindirli, 4 zamanlı ve 12 valfli 798 cm³’lük bir DOHC motora sahip. 92 kw (125 hp)’lık gücü, elektrikli çalıştırma butonu sayesinde motoru çalıştırıp deneyimleyebilirsiniz. 8600 r.p.m tork gücüne sahip motoru ateşlediğinizde 240km/s’lik maksimum hızı sizi ciddi anlamda etkileyecek. Motorun 800cc olması boyut açısından sizi endişelendirebilir fakat olduğundan daha küçük göründüğü için böyle bir endişe duymanıza gerek kalmayacak. 3 silindirli bu motorda bulunan yağ ve su soğutma sistemleri Veloce’un egzozlarında iyi etkiler yaratıyor.

 

2014 MV Agusta Turismo Veloce 800 3. İçerik Fotoğrafı

Fiyata gelecek olursak, MV Agusta’nın Veloce ve Lusso modellerinin ikisi için de herhangi bir resmi fiyat açıklaması henüz yapılmadı.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2014 Benelli BN600 GT

2014 Honda CB650F

REKLAM