in

2014 Yamaha X-MAX 250

Yazar: Batuhan Emrem

Yamaha’nın başarılı scooter’ı 2014 yılı için yenilendi.

Son yıllarda scooter’ların kullanım alanları mahalle aralarında gezmek ve motosiklet kullanmayı öğrenenmekten çok daha farklı amaçlara doğru genişleme gösterdi. Öyleki scooterlar pratik ve ekonomik oluşları nedeniyle zaten bir motosikleti olan kullanıcılar tarafından bile ikinci bir araç olarak tercih ediliyorlar. Durum böyle olduğunda ise scooterlardan basit ve pratik bir araç olmalarından daha çok ve bütün bu temel özelliklerinin yanı sıra estetik, kullanışlı ve sportif olması da bekleniyor.

2014 a href=

 

Yamaha, X-MAX 250 modeliyle scooter kullanıcısının bu beklentilerini uzunca zamandır karşılarken şimdi kendisine daha da güvenerek yenilenmiş haliyle karşımıza çıkıyor. Daha ilk bakışta abisi X-MAX400’e ne kadar da benzediği fark ediliyor ki aralarındaki bu küçük fark özellikle arkadan bakıldığında neredeyse ayırt edilemeyecek kadar az. Modelin yenilikleri arasında değişen ve sürücüye bel desteği sağlayan bir sele, X-MAX 400’ü çağtıştıran arka stop lambaları, daha çok konfor sağlaması amaçlanan süspansiyonlar ve araca çok daha sportif bir hava katan kafa bölümü yer alıyor.

2014 Yamaha X-MAX 250 2. İçerik Fotoğrafı

 

Yeni X-MAX 250 ayrıca sele altında 2 adet full-face kask taşıma kapisetisine sahipken aynı zamanda elden 2 düğmeyle kontrol edilebilen, dijital hız göztergesi, yakıt göstergesi, tripmetre ve servis bilgilendirme göstergelerinin bulunduğu bir panel sunuyor.

2014 Yamaha X-MAX 250 3. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2014 Yamaha MT-07

Yeni SS100: Brough Superior’ın Geri Dönüşü

REKLAM