in

2015 AMA Klasik Motosiklet Günleri İçin Tarihler Belli Oldu

Yazar: Ahmet TEZCAN

Motosiklet tutkunları için eğlenceli ve bir o kadar da faydalı olan AMA Klasik Motosiklet Günleri, 10-12 Haziran 2015’te gerçekleşecek.

Amerikan Motosikletçi Derneği’nin (American Motorcyclist Association) duyurusuna göre, önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan Klasik Motosiklet Günleri etkinliği 2015 yılı 10-12 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. Etkinliğin yapılacağı yer ise Mid-Ohio Sports Car Course; Lexington/Ohio.

 

2015 a href=

 

Derneğin baş operasyon sorumlusu Jeff Massey’e göre: “AMA Klasik Motosiklet Günleri çok uzun ve zengin bir hikayeye sahip ve bu günler motosikletçiler için en eğlenceli günlerden birisi. Ayrıca klasik yarışlardan tuttun, motosiklet şovlarına hatta büyük takas buluşmalarına da ev sahipliği yapan bu etkinlikte herkese uygun bir şeyler var. Eğer motosikletleri seviyorsanız, olmanız gereken en iyi yer orası.”

 

Etkinliğe dahil olan bir diğer aktivite ise AMA Büyük Klasik Şampiyona. Bu şampiyonaya katılan sürücüler; yolda ve arazide birbirleriyle karşılaşma imkanı bularak eğlenceli saatler geçiriyorlar. Şampiyonadan sonra gelen diğer aktivite de Kuzey Amerika’nın en büyük parça, motosiklet ve tüm zamanların hatırlanmaya değer eşyalarının buluşması oluyor. American Motor Drome Wall of Death gibi etkileyici şovların yanı sıra hali hazırda üretilmiş olan klasik motosikletlerin deneme sürüşleri de katılımcılarının eğlenmesine katkı sağlıyor. Ayrıca motosiklet uzmanlarının not aldığı konuların seminer halinde sunulması da katılımcıları bilgilendiren bir aktivite olarak etkinlikte bulunuyor.

 

2015 AMA Klasik Motosiklet Günleri İçin Tarihler Belli Oldu 2. İçerik Fotoğrafı

 

AMA Klasik Motosiklet Günleri aile dostu bir etkinlik ki 12 yaş altındaki çocuklar ücretsiz olarak ailelerinin yanlarında bulunması şartıyla etkinliğe katılabiliyorlar. Umarız bir gün ülkemizde de bu tarz etkinlikler gerçekleşir.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Türkiye Turing Ve Otomobil Kurumu Moto-Kurye Eğitim Projesi

Sturgis Rally’nin Resmi Markası Artık Harley Davidson!

REKLAM