in

2015 Hero Roadshow Başlıyor

Yazar: Motoron

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Hero, Türkiye pazarına girdiği ikinci yılında 90 ili kapsayan yeni bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. Proje kapsamında sürüş eğitmeni, teknisyen ve moderatörlerden oluşan 5 kişilik ekip, üç ay boyunca Türkiye’nin 90 noktasında özel donanımla hazırlanmış iki araç ile yerel etkinlikler gerçekleştirerek motosiklet severlerle buluşacak.

 

Projenin hedefi, ailesine önem veren ve güvenli sürüşü destekleyen sürücülere hitap edip Hero’yu tanıtmak ve motosikletin ekonomik bir araç olduğu fikrini vurgulamak olarak özetleniyor.

 

Hero Roadshow, 30 Mart 2015 tarihinde Çanakkale’den başlayıp, her gün farklı bir şehre geçerek 15 Mayıs 2015 günü Tekirdağ’da motosiklet severlerle buluşacak. Her şehirde tekrarlanacak etkinlik programı kapsamında keyifli yarışmalar, seminerler, sürüş eğitimi, test sürüşleri ve aktiviteler yapılacak. Proje sonunda toplamda 2.500 kişiye hediye dağıtılması planlanıyor.

 

“En Cimri Motocu” yarışması (Yakıt tasarruf testi)

 

Bileğine güvenen, “Az yakıtla çok giderim” diyenler er meydanına çıkacak. Hero’su olan kendi aracı ile, olmayan test araçları katılabileceği yarışmada, özel 100 ml harici yakıt tüpü ile belirlenmiş parkur geçilecek. Her şehirde 100 ml yakıt ile en uzun mesafeyi yakalayan sürücülere hediyeler verilecek.

 

Hero Thriller simülasyon

 

Türkiye’deki şehir trafiğini ekrana yansıtan gerçek motosiklet simülasyonu ile motosiklet sürücülerinin trafikte karşılaşacağınız riskleri birebir yaşatıyor olacak. Simülasyonu hatasız bitirenlere sürpriz ödüller verilecek.

 

Motosiklet sürüş semineri

 

Yıllardır motosiklet kullandığı halde hiç eğitim ya da seminer almamış sürücüler için planlanan etkinlik, bilgilerin kontrol edilmesi ve yanlış kullanım alışkanlıklarının farkına varılması açısından oldukça önemli. Seminer sonundaki sorulara doğru cevap verenler için de keyifli hediyeler hazırlanmış. Ayrıca seminerin sonunda, katılımcıların isimlerine özel hazırlanan sertifikaları da olacak.

 

Test sürücü

 

Şimdiye kadar hiç Hero kullanmamış sürücüler için düşünülen etkinlik sayesinde, meraklılar test sürüşü ile Hero’yu kendileri deneyimleme fırsatı bulacak. Etkinliğe katılan sürücülere, sürüş uzmanları değerlendirme notu ile birlikte test sürüş belgesi verecek.

 

Ücretsiz check up ve yağ değişimi Hero Roadshow günlerinde önceden randevu alan herkese ücretsiz check up ve Shell Advance sponsorluğunda motor yağı değişimi hediye edilecek.

 

Hero’nun yeni modelleri Karizma ve Hunk, fuar dışında ilk kez motosiklet severler ile buluşacak. Bu sayede sürücüler, her iki modeli de yakından tanıma fırsatı bulacak.

 

 

 

Detaylı bilgi için TIKLAYIN

 

 

2015 Hero Roadshow Başlıyor 1. İçerik Fotoğrafı

 

2015 Hero Roadshow Başlıyor 2. İçerik Fotoğrafı

 

2015 Hero Roadshow Başlıyor 3. İçerik Fotoğrafı

 

 

 

 

 

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Harley-Davidson On Tour Etkinliği İzmir’de Gerçekleştirildi

Harley Davidson’dan Avrupa’da Project LiveWire Turu!

REKLAM