in

2015 Honda SH300i Duyuruldu

Yazar: Ahmet TEZCAN

Daha güçlü bir motora ve yeni çizgilere sahip SH300i, 2015 için Honda tarafından duyuruldu. Detaylar için okumaya devam edin…

Geçtiğimiz 30 yılda Avrupa’da 1 milyondan fazla Honda SH scooter satıldı ve SH modeli, yüksek performans ve yapı kalitesi ile birlikte Honda’nın güvenilirliğini temsil etti. SH300i, düz zeminli tasarımı ve 16 inçlik ön ve arka tekerlekleri ile tüm SH tarzını taşırken, maksimum performans ile hem şehre hem de otoyola uyum sağlayabiliyor.

 

2015 Honda SH300i Duyuruldu 1. İçerik Fotoğrafı

 

SH300i; kanıtlanmış formülü, tamamen yeni çelik gövdesi ve daha fazla saklama kapasitesi sunan hatta bir kaskı rahatlıkla içine almasını sağlayan 1438mm’lik uzun dingil açıklığının yanı sıra SH modelinin çevik yol tutuşunu da es geçmiyor. 805mm’lik ideal bir sele yüksekliğine sahip SH300i’nin geometrisi daha dik bir açıya sahip bu sayede doğal sürüş pozisyonu yakalanmış ve her şekilde görünürlük sağlanmış.

 

2015 Honda SH300i Duyuruldu 2. İçerik Fotoğrafı

 

Her alanda performans gösterebilen ve net gaz tepkisine sahip SH300i, 279cc’lik sıvı soğutmalı 4 valf tek silindirli bir motora sahip ayrıca bu motor artık düşük-orta menzilde dahi yüksek tork üretebiliyor. Bu güçlü ve iyi dengelenmiş motor, agresif şehir trafiğine ve şehir dışında yapacağınız uzun yolculuklara rahatlıkla uyum sağlayabilir. 2015 yılı için sürtünme teknolojileri ve rulmanlar kullanılarak yakıt tasarrufu önemli ölçüde arttırıldı. Düşük emisyonlu bu motor Honda’nın Euro-4 standardına uyumlu ilk motoru.

 

2015 Honda SH300i Duyuruldu 3. İçerik Fotoğrafı

 

SH300i’nin yeni çizgileri, gücü ve amacı yansıtmakta. Ön ve arka LED ışıklar, şık bir cazibe katarak Honda’nın prestijli SH serisini taçlandırıyor. Ayrıca Akıllı Anahtar teknolojisi de kolaylığı ve güvenliği arttırıyor.

 

Ön kısımda 35mm’lik teleskopik çatallar, sürüş kalitesi ve tam kontrol sunarken, önceden ayarlanmış ikiz arka süspansiyon ve alüminyum döküm arka maşa ile uyumlu bir şekilde yerleştirilmiş. 169kg’lık ıslak ağırlığa sahip SH300i, önceki modelden 1 kg daha hafif olması ile daha hafif ve rahat bir sürüş sunuyor. Çift kanallı ABS sistemi ise arka ve ön disk frenler ile uyumlu bir şekilde standart özellik olarak geliyor.

 

2015 Honda SH300i Duyuruldu 4. İçerik Fotoğrafı

 

SH300i aksesuar serisi, sürücünün kendisine mükemmel bir sürüş partneri oluşturmasını sağlıyor. Bu aksesuarlara ısıtmalı kulplar, rüzgarlık ve boğum saptırıcılar da dahil.

 

SH300i, 6 farklı renkte satışa sunulacak:

 

Parlak Buz Beyazı

Parlak Yıldız Siyahı

Mat Cynos Metalik Gri

Yıldız Tozu Gümüş Metalik

Parlak Siena Kırmızı

Parlak Pasifik Mavi

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2015 Husqvarna FE 350 S

Kawasaki, Ninja R2 İsmini Markalaştırdı

REKLAM