in

2015 MotoGP Oyunu Haziran’da Geliyor!

Yazar: Ahmet TEZCAN

2007 yılından beri MotoGP şampiyonalarını dijital ortama oyun halinde taşıyan Milestone, MotoGP 2015 oyununu İtalya’da geliştirmeye devam ediyor. Oyun, 19 Haziran 2015’te raflardaki yerini alacak.

İtalya’da Milestone stüdyolarında geliştirilmeye devam eden MotoGP 2015 oyununun ön sipariş içeriği 4 Mayıs 2015 günü oyunun resmi sitesinde bir video (fragman) aracılığıyla duyuruldu. Serinin üçüncü bölümü, dünyanın en adrenalin dolu şampiyonalarından biri olan MotoGP’ye adandı. Oyunun Playstation 4, Playstation 3, Xbox OnePC, Steam, Xbox 360, PC, Steam ve Xbox 360 için resmi çıkış tarihi 19 Haziran 2015.

 

Video

 

 

Oyunu ön sipariş ile satın alanlar, MotoGP tarini yazan 4 zamanlı motorlar şampiyonasına ve adrenalin dolu bir deneyim için 18 farklı Özel Etkinliğe sahip olacaklar. Bundan amaç: Rossi, Capirossi, Biaggi, Stoner, Xaus, Hopkins, Gibernau gibi pilotların kariyerlerindeki en önemli anları tekrar yaşamak ve çok daha fazlası.

 

2015 MotoGP Oyunu Haziran'da Geliyor! 1. İçerik Fotoğrafı

 

Ön siparişe dahil olan pilotlar ve motosikletler aşağıdaki yer alıyor. Oyunu ön sipariş ile satın almayanlar ise ilk günden itibaren ek paketi 12,99 €’a satın alabilecekler.

 

2015 MotoGP Oyunu Haziran'da Geliyor! 2. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

MotoGP’de Son Gelişmeler

MotoGP: Le Mans Sıralama Sonuçları

REKLAM