in

2015 Triumph Speed 94 ve 94R Duyuruldu!

Yazar: Ahmet TEZCAN

Triumph Speed Triple’ı bilirsiniz, bu iki yeni model de Speed Triple’ın 21.yılını kutlamak amacıyla piyasaya sürüldü.

Triumph, Speed Triple modeli baz alınarak geliştirilen Speed 94 ve Speed 94R isimli bu iki yeni özel versiyon modelini piyasaya sürdü. Speed Triple’ın 21 yıldır süre gelen üretimini kutlamak amacıyla Triumph, bu iki yeni modeli standart Speed Triple’dan farklı bir stile büründürmüş.

 

2015 a href=

 

Speed 94 modeli, Speed Triple’dan daha düşük özelliklere sahip ve renk seçenekleri de “Yarış Sarısı” ve “Jet Siyahı”. Diğer değişiklikler ise grafit rengi ile boyanmış alt şasi, siyah egzoz susturucu sargıları, siyah doldurma kapağı, uyumlu renkte bir rüzgarlık, sele kaplaması ve bel (grenajın alt kısmı) koruyucusu.

 

2015 Triumph Speed 94 ve 94R Duyuruldu! 2. İçerik Fotoğrafı

 

Her iki 94 modeli de Speed Triple logoları ile geliyor ve yakıt tankı üzerinde Speed Triple 94 yazan bir plaka da bulunuyor.

 

2015 Triumph Speed 94 ve 94R Duyuruldu! 3. İçerik Fotoğrafı

 

94R’a gelecek olursak stil olarak 94 ile aynı fakat Speed Triple R’da da bulunan tamamen ayarlanabilir Ohlins süspansiyonlar, Brembo monoblok frenler ve Pirelli Supercorsa lastikler gibi üst düzey özelliklere sahip.

 

2015 Triumph Speed 94 ve 94R Duyuruldu! 4. İçerik Fotoğrafı

 

Speed 94 modeli 9,749 £ (Sterlin), 94R versiyonu ise 10,999 £ fiyatıyla Triumph bayilerinde 2015 Nisan ayından itibaren alıcılarını bekliyor olacak.

 

Ayrıca Triumph Daytona 675 ve Thunderbird serisi için birkaç renk şeması duyurdu ki bunlar da Nisan ayından itibaren geçerli olacak.

 

Daytona 675, kristal beyaz ve jet siyahı renkleri ile kombine edilecek. Bunların yanında boyanın son katında şeytan kırmızısı ve mat gri de kullanılacak.

 

Thunderbird Commander’da ise lityum alev ve buz grisi renkleri son kat boyası olacak kullanılacak. Triumph Thunderbird LT’de kristal beyaz ve hayalet siyahı renkleriyle son kat boyası olarak kullanılırken Thunderbird Storm modeli için de lav kırmızısı bir renk şeması geçerli olacak.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2015 KTM RC250 ve Duke 250 Görücüye Çıktı!

Kawasaki, Ninja H2’yi İkinci Kez Siparişe Açıyor

REKLAM