in

2015 Victory Gunner

Yazar: Batuhan Emrem

Victory 2015 yılında çıkartacağı bobber modeli olan Gunner’ı duyurdu.

Türkiye’de, hatta Avrupa’da bile çok fazla tanınmamasına rağmen cruiser motosikletleriyle ünlü ve geniş bir hayran kitlesine sahip motosiklet markalarından birisi Victory. Iowa merkezli Amerikan firma 2014 modellerini henüz yeni yeni tanıtmaya başlamışken bir sonraki yılla ilgili bir sürpriz bilgiyi de paylaştı. Tetiği erken çekerek 2015 yılında çıkartmayı planladığı modeli yeni yılın ilk aylarında duyuran Victory, bu yeni modelin ismini şu an için Gunner olarak kullanıyor.

 

2015 Victory Gunner 1. İçerik Fotoğrafı

 

Gunner bobber tarzında bir motosiklet, yine de sportif sayılabilecek bir tasarıma sahip. Genel çizgileriyle Victory ailesindeki diğer kardeşleriyle de uyum gösteriyor. Bobber tarzına uygun olarak daha küçük ve kalın ön lastiği ile bir nebze de olsa roadster özelliği de olduğu söylenebilir. Çelik şasiye sahip Gunner, Victory’nin diğer modellerinde de kullandığı “Freedom 106” isimli motorunu kullanıyor. 50 derecelik açıyla yerleştirilen hava soğutmalı bu 1731 cc’lik V-Twin 4.810 devir/dk’de 81 beygir güç üretirken 130 Nm torku 2.920 devir/dk gibi oldukça düşük bir devirde veriyor.

 

Toplamda 295 kg’lık motosiklet önde 130 arkada ise 140 genişlik ölçülerindeki lastikler üzerinde duruyor. Aracın rengi şimdilik yalnızca kırmızı ve siyah detayları içeren mat gri olarak tanıtılmış durumda. Gunner’ın 2015 yılına kadar değişim gösterip göstermiyeceği ise elbette belli değil ancak şimdiden agresif ve sert bir cruiser isteyen Victory hayranlarını heyecanlandırmaya başlamış durumda.

 

2015 Victory Gunner 2. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

KTM’den 500 ve 800 cc’lik çift silindir atağı!

2014 Yamaha YZF-R125

REKLAM