in

2015 World Superbike Özel Testlerinde Ducati Rüzgarı

Yazar: Ahmet TEZCAN

World Superbike özel testlerinin üçüncü gününde, Aruba.it Ducati Superbike Team pilotları 2015 model Ducati Panigale makineleri ile pistin tozunu attırdı. Detaylar için devam edin…

28 Ocak 2015 Salı günü İspanya/Jerez’de WSBK özel testlerinin üçüncü günüydü. 26 Ocak’taki ilk testte en hızlı turun sahibi Jonathan Rea iken, 27 Ocak ve 28 Ocak’taki testleri Aruba.it Racing Ducati Team pilotları domine ediyor.

 

Önceki hafta Portekiz’de yapılan testlerin ardından, İspanya testlerinde oldukça iyi durumdaki hava şartlarının yardımıyla Aruba.it Racing Ducati Superbike Team, hummalı bir çalışma sergiliyor. Bulutsuz ve güneşli gökyüzünün altında (hava sıcaklığı 16 derece, pist sıcaklığı 24 derece) Chaz Davies ve Davide Guigliano, teknisyenleriyle çalışmalarına devam ettiler ve 2015 model Ducati Panigale makinelerine olan güvenlerini sağlamlaştırdılar.

 

İki gün boyunca motosikletlerine ideal elektronik ve süspansiyon ayarları yapmak için yoğunlaşan Ducati ekibi, testlerde kullanılmış lastiklerle motosikletlerinin davranışlarını geliştiriyor. Takımın her iki sürücüsü de devamlı olarak hızlı tur zamanlarına imza attılar ve her biri pistte yaklaşık 110 tur attı. 27 Ocak öğleden sonrasında yapılan oturumda ise sıralama turlarında kullandığı lastiklerle Davide Guigliano, 1’39.322’lik zamanlamasıyla Superbike sınıfında resmi olmayan bir rekor kırdı. Davies ve Guigliano, çalışmaların gidişatından memnunlar ve 2015 Şubat ayında başlayacak yarışlar için kendilerinden eminler.

 

Davide Guigliano Test Turunda

2015 a href=

 

Davide Guigliano: “İki pozitif gün geçirdik ve bu iki günde sakin ve metodik olarak birçok küçük şeyi test etme fırsatı bulduk. Yarış haftası boyunca böyle şeylere yoğunlaşacak zamanımız hiç olmuyor bu yüzden hava şartlarını ve buradaki fırsatları değerlendirdik. Takımımla birlikte mutluyum ve motosikleti denediğimde gayet iyi hissettim ve umarım bu yarıştan önce Phillip adasındaki testlerde de böyle devam eder. Açılış yarışlarına kadar elimizden geldiğince çok çalışmaya devam edeceğiz.”

 

Chaz Davies Test Turunda

2015 World Superbike Özel Testlerinde Ducati Rüzgarı 2. İçerik Fotoğrafı

 

Chaz Davies: “Testler kolay olmadı. İlk test gününde oldukça iyi çalışma fırsatu bulmuştuk ve motosikletle her şey yolundaydı fakat dün yaşadığımız bazı sorunlar çalışmamızı sınırladı ve programı tamamlayamadık. Motosiklet hakkındaki düşüncelerim henüz mükemmel değil fakat Phillip adasındaki testlerde de çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki testlerde ihtiyacımız olanı bulacağımıza ve mümkün olanın en iyisiyle şampiyonaya başlayacağımıza eminim.”

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2015 Supersport ve Superbike Şampiyonası Pilot Listesi

World Supersport: Sofuoğlu Phillip Adası Testlerinde Zirvede!

REKLAM