in

2016 Honda CB125R Görüntülendi

Yazar: Ahmet TEZCAN

2016 Honda CB125R gizlice görüntülendi.

Asya pazarındaki 150cc’lik versiyonu üzerinde, yeni nesil Honda CB125R modeline ilişkin gizlice alınan görseller yayınlandı.

Fotoğraflar bir Endonezyalı website üzerinde yayınlandı ve muhtemelen bir videodan elde edilmiş. Fotoğraflarda görüldüğü üzere CB125R’ın farları; CB300R, CB500R ve Fireblade’e benzer şekilde iki parça halinde.

Motosiklet ayrıca tepeden tırnağa yenilenmiş, daha hafif ve sportif bir görünüme kavuşmuş. Şase ve motor hakkında henüz detaylar olmasa da yeni teknik güncellemelerin gelmesi bekleniyor. Güncellemelerin yanı sıra şase, tek silindirli ve su soğutmalı motor ise aynı kalacak gibi görünüyor.

2016 Honda CB125R Görüntülendi 1. İçerik Fotoğrafı

Arka kısımda yeni CB125R’ın yolcu selesi, sürücü selesinden biraz daha yüksek bir şekilde konumlandırılmış. Ayrıca alaşımdan imal edilmiş yeni yolcu ayaklıkları da açıkça görülüyor ve bu da tabii ki yeniden şekillendirilmiş kuyruğun altında yenilenmiş bir alt şasi olduğu düşüncesini uyandırıyor.

Ön kısma gelecek olursak, motosiklet daha ince ve alçak bir tasarıma sahip ve CBR250R’a oldukça benzemekte. Hava ve rüzgar koruması da bulunmamakta.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Honda, Superbike Serisini Güncelliyor!

Indian Springfield Geliyor!

REKLAM