in

2016 Model Indian’lar Görücüye Çıktı

Yazar: Alişan Fidan

Indian yeni modellerinin üzerindeki perdeyi kaldırdı ancak büyük bir sürpriz yapmadı

Indian yeni modellerini tanıttı fakat yeni model dediysek bir Cafe Racer yada Scrambler motosiklet bekliyorsanız yanılıyorsunuz. ABD’li üretici çok geleneksel bir çizgi izlemekte ve bugüne kadar neyi tutturmuşsa onun üzerinden gitmeyi tercih eden bir firma ama işini iyi yapıyor orası kesin. Bize göre klasik tasarımları ile birleştirdikleri üstün mühendislikleri ve işçilik detayları ile mükemmel bir motosiklet yaratmayı biliyorlar. İşte karşınızda 2016 model Indian’lar.

Indian Scout ABS

2016 Model Indian'lar Görücüye Çıktı 1. İçerik Fotoğrafı

2016 yılıyla birlikte Indian çok sevilen Scout modeline ABS fren sistemini de ekledi. Biraz daha güvenlik arayan sürücüler ne yazık ki  bu ABS sistemi için opsiyon bedelini de ödemek durumunda kalıyor. Indian bu modelini yere yakın olması ve boyutundan dolayı başlangıç motosikleti olarak tanıtmakta ancak bize göre 100 beygir üreten motoru tam tersini söylemekte. ABS opsiyonu alınmış bile olsa bizce bu motosiklet başlangıç motoru değil.

Indian Chief Dark Horse

2016 Model Indian'lar Görücüye Çıktı 2. İçerik Fotoğrafı

Evet biliyoruz Indian bu modeli 2015’in başlarında duyurdu. Ama 2016’da çıkacak olması onu hala bu listenin içine dahil etmeye yeterli bir sebep. Chief Classic’in fazlalıklarından arındırılmış, 340 kg kuru ağırlığa sahip ve müthiş güzel bir siyah renge boyanmış versiyonu çok sevileceğe benziyor. Şuna baksanıza Batman filminden çıkmış gibi!

Roadmaster İçin Mavi Elmas Renk Şeması

2016 Model Indian'lar Görücüye Çıktı 3. İçerik Fotoğrafı

Sizce de çok güzel değil mi? 2016 modellerdeki üstteki  iki motosiklet haricinde tüm değişiklik hakkı kozmetik alanında kullanılmış. Burada gördüğünüz mavi elmas renk şemasının haricinde Chief Classic modeli için inci beyazı, Chief Vintage için fırtına siyahı ve yıldız grisi, Chieftain için ise duman grisi, kırmızı ve fildişi krem rengi, yıldız grisi ve fırtına siyahı renkleri üretilecek.

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Bir Triumph Bonneville Daha Kameralara Yakalandı!

Yeni Triumph Tiger Explorer Görüntülendi!

REKLAM