in

2016 Yamaha YZF-R1M İçin Siparişler Açılıyor!

Yazar: Ahmet TEZCAN

2015 modeli ile aynı özelliklere sahip olacak olan 2016 Yamaha YZF-R1M, 1 Ekim 2015 tarihinde online siparişe açılıyor.

Online Müşteri Kaydı 1 Ekim’de Açılıyor

2015 model ile aynı gelişmiş özelliklere sahip olacak olan 2016 Yamaha YZF-R1M için başvurular, 1 Ekim 2015 tarihinden itibaren online kayıt sistemi üzerinden kabul edilmeye başlayacak.

YZF-R1M Sahipleri İçin Yamaha Racing Experience (Yamaha Yarış Deneyimi)

Yeni 2016 R1M’e sahip olan tüm müşteriler, Yamaha Racing Experience’a kaydolabilecek ve ücretsiz erişime sahip olacak. Bu özel etkinlik, 2016 İlkbaharı’nın sonunda Avrupa’nın önde gelen pistlerinde düzenlenecek.

2015 Yamaha YZF-R1M

2016 Yamaha YZF-R1M İçin Siparişler Açılıyor! 1. İçerik Fotoğrafı

2015 Temmuz ayında, YZF-R1M sahipleri özel Yamaha Racing Experience pist etkinliğine, MotoGP efsanesi Colin Edwards’ın gözetiminde katıldılar. Etkinliğin muazzam başarısı ve sürücülerin etkinlik hakkındaki pozitif geri bildirimlerini takiben, 2016 Yamaha Racing Experience etkinliği de aynı formatı uygulayacak. Bahsi geçen formata motosikletlerin hazırlanması, ayarlanması ve pist sürüş yetenekleri dahil.

Sofistike elektronik kontrol sistemleri, gelişmiş motoru ve şasi teknolojileri ile R1M, en iyi performansı elde etmek için doğru bir şekilde ayarlanması gereken kompleks bir motosiklet. 2016 R1M sahipleri, yarış pistindeki gerçek potansiyellerini keşfedebilmeleri için son derece yetenekli Yamaha Racing teknisyenleri tarafından motosikletin nasıl hazırlanacağı ve ayarlanacağı konusunda eğitilecekler.

Birçok önemli Yamaha Racing kişilikleri ve birkaç MotoGP yıldızının katılımının olacağı kapsamlı Yamaha Racing Experience etkinliği; sunumlara, atölye çalışmalarına, kalifiye eğtimenler ve ulusal ve uluslararası Yamaha Racing takımının profesyonel pilotları eşliğinde yapılacak olan sürüş oturumlarına ev sahipliği yapacak. Yamaha Racing Experience etkinliğinin amacı, sürücülere yeni R1M’lerini en iyi şekilde ayarlamalarına olanak sağlamak ve Yamaha’yı ulusal ve uluslarası yarış dünyasında en başarılı markalardan biri haline getiren Yamaha’nın rekabetçi ruhu ile R1M sahiplerine ilham vermek.

YZF-R1M 2016 Rengi: Gümüş Mavi Karbon

Başvuruların Başlangıcı: 1 Ekim 2015

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Ducati, EICMA’da 9 Yeni Model Tanıtacak!

Yeni Hyosung GV250

REKLAM