in

2017 MotoGP Şampiyonu; Marc Marquez!

Yazar: İlker Genç

Zorlu mücadeleler ve heyecan 2017 senesi için şimdilik sona erdi. 2017 MotoGP Şampiyonu, Repsol Honda’nın genç yıldızı Marc Marquez…

Pazar günü Gran Premio Motul Valenciana’da düzenlenen çarpıcı yarışı ilk üç sırada tamamlayan isimler, Dani Pedrosa (Repsol Honda Takımı), Johann Zarco (Monster Yamaha Tech3 Takımı) ve Marc Marquez (Repsol Honda Takımı) oldu. Marquez, dramatik bir final yarışında günün erken saatlerinde MotoGP Dünya Şampiyonu unvanını kazanmayı başardı.

2017 MotoGP Şampiyonu; Marc Marquez! 1. İçerik Fotoğrafı

Ardından gerçekleşen FIM Ödül Töreni, inanılmaz 2017 MotoGP sezonunu sonlandırmış oldu.

2017 MotoGP Şampiyonu; Marc Marquez! 2. İçerik Fotoğrafı

Ön tarafta yarış, Repsol Honda Takımı’ndan Dani Pedrosa ve Monster Yamaha Tech 3’ün Johann Zarco arasındaki bir düello oldu. Pedrosa’nın son turda yarış için mücadelesi, onu bu sezon ikinci zaferine götürmüş oldu.

2017 MotoGP Şampiyonu; Marc Marquez! 3. İçerik Fotoğrafı

Repsol Honda’nın vazgeçilmez yıldızı Marc Marquez, İspanya Valencia Grand Prix’i sonucunda dördüncü şampiyonluğunu elde ederek ismini motor sporlarının tarihi sayfalarına MotoGP Şampiyonası’nı kazanan en genç pilot olarak yazdırmayı başardı.

2017 MotoGP Şampiyonası’nda ise ilk üç sırada yer alan başarılı pilotlar; Marc Marquez (Repsol Honda Takımı), Andrea Dovizioso (Ducati Takımı) ve Maverick Viñales (Yamaha MotoGP Movistar) oldu.

2017 MotoGP Genel Sıralama2017 MotoGP Şampiyonu; Marc Marquez! 4. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Öncü Kardeşlerden MotoGP İçin Önemli Adım!

2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha!

REKLAM