in

2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha!

Yazar: Alper Baycan

2017 MotoGP sıralama şampiyonu Marc Marquez, BMW M4 CS modelin sahibi oldu.

2017 senesinde pek çok zorlu ve hırslı rakibini geride bırakarak şampiyonluğa imza atan Repsol Honda’nın genç yıldızı Marc Marquez, sıralama turlarında da şampiyonluğu kimselere bırakmayarak 2017 M Ödüllü BMW M4 modeli kazanmış oldu.
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 1. İçerik FotoğrafıMarc Mrquez ve BMW M GmbH Başkanı Frank van Meel

Marquez, üstün performansı ile sadece MotoGP rakiplerini geride bırakmakla kalmadı aynı zamanda 2013 senesinden beri sıralama şampiyonlukları sayesinde beşinci BMW’sine de kavuştu. Böylece Repsol Honda’nın pilotu, bu sene ödül olarak aldığı 5. BMW’si ile koleksiyonuna Metalik Mavi BMW M4 CS modelini ekledi.
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 2. İçerik Fotoğrafı
2017 BMW M Ödülü, MotoGP’nin En İyi Sıralama Ödülü’nün 15. Versiyonu olarak bir sezonda sıralama seanslarında genel anlamda en iyi performansı gösteren sürücüyü ödüllendirme amacını taşıyor. Ödül olarak verilen yüksek performanslı BMW M4 CS model otomobil, 460 beygir ve 600 Nm tork sunan M TwinPower Turbo sıralı altı silindir motor ile güçlendirilmiş. (karma yakıt tüketimi: 8.4 l / 100 km). 
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 3. İçerik Fotoğrafı
Marquez, Valencia’daki ödül töreninde şunları ifade etti: “BMW M Ödülü’nün MotoGP pilotları arasında ne kadar çok istendiğini biliyorum ve bu yüzden beşincisini kazanmış olmaktan dolayı özellikle gurur duyuyorum. BMW M GmbH, her sene çok özel bir şeyle geliyor ve BMW M4 CS modele sahip olmaktan ötürü çok heyecanlıyım. Raslantı eseri, beş kez kazanmaktan sonra sarsılmaz bir motivasyon içerisine girdim. Gelecek sene için net hedefim, BMW M Ödülünü altıncı kez kazanmak!”
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 4. İçerik Fotoğrafı2013 Marc Marquez BMW M Ödülü
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 5. İçerik Fotoğrafı2014 Marc Marquez BMW M Ödülü
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 6. İçerik Fotoğrafı2015 Marc Marquez BMW M Ödülü
2017 MotoGP Şampiyonu Marc Marquez’e Bir Ödül Daha! 7. İçerik Fotoğrafı2016 Marc Marquez BMW M Ödülü

BMW’nin yüksek performanslı araçlar ve araç parçaları üreten yan kuruluşu olan BMW M GmbH’in Başkanı Frank van Meel, şunları söyledi: “2013’ten beri MotoGP sıralamalarında en hızlı olmayı başaran ve BMW M Ödülü’nde yenilmez olan Marc Marquez için sadece şapkanızı çıkarabilirsiniz. Beşinci kez kazandığı için tebrikler. Geçmiş senelerde dört ödül aracımızda olduğu gibi yeni BMW M4 CS ile tam bir sürüş zevki yakalayacağına eminim. BMW M Ödülü’nün 15. kez teslim edilmesini kutladığımız bu dönüm noktasından ötürü gurur duyuyoruz. Sezon boyunca MotoGP pilotlarının performanslarını onurlandırmak bizim için çok önemli. Ve senelerdir tüm MotoGP ailesinin bu ödüle değer vermesinden dolayı da çok memnunuz.”

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2017 MotoGP Şampiyonu; Marc Marquez!

MotoGP Valencia 2018 Test Sonuçları!

REKLAM