in

2017 Movistar Yamaha MotoGP Takım Tanıtım Tarihi!

Movistar Yamaha’nın yeni MotoGP sezonu için “2017 Takım Tanıtımı”, 19 Ocak günü Madrid’te gerçekleştirilecek.

Bu tanıtımın en heyecanlı kısmı ise Yamaha’nın YZR-M1 modelini yeni kostümü ile gözler önüne çıkaracak olması. Yamaha’nın “Tarih yazmayı seçiyoruz” etiketi ile yayınladığı videoda hem Valentino Rossi hem de yeni takım arkadaşı Maverick Vinales, Yamaha’nın ana merkezinde yeni kostümlü motorlarına bir göz atıyorlar.
2017 Movistar Yamaha MotoGP Takım Tanıtım Tarihi! 1. İçerik FotoğrafıDoğal olarak o esnada videoyu izleyenler, motosikletle ilgili hiçbir görüntüye tanıklık edemiyor. 

Rossi’nin eski takım arkadaşı Jorge Lorenzo’nun Ducati’ye geçmesinin üzerine Movistar Yamaha MotoGP Takımı’na Suzuki Ecstar Takımı’ndan Maverick Vinales’in geldiğini hatırlatalım.
2017 Movistar Yamaha MotoGP Takım Tanıtım Tarihi! 2. İçerik Fotoğrafı
MotoGP’nin yükselen yıldızlarından biri olarak görülen ve baskın bir performansla İngiltere Grand Prix’inde ilk galibiyetini alan Vinales, 2016 MotoGP Genel Sıralaması’nı dördüncü sırada tamamlamıştı.  
2017 Movistar Yamaha MotoGP Takım Tanıtım Tarihi! 3. İçerik Fotoğrafı
Movistar Yamaha MotoGP Takımı, tarihine parlak bir sayfa daha açmak için yeni pilotlarını, takım logosunu ve yeni kostümlü 2017 YZR-M1 modelini 19 Ocak’ta ortaya çıkaracak. 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2017 Geçici MotoGP Takvimi Güncellendi!

2017 MotoGP Ducati Takımı Tanıtım Tarihi!

REKLAM