in

2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!

Yazar: İlker Genç

2018 BMW HP4 Race modelinin, 21 – 28 Nisan 2017 tarihleri arasında Çin’de gerçekleşecek olan Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkabileceği haberleri yayıldı.

BMW Motorrad,  tarihindeki en özel modellerden birisi olan BMW HP4 RACE modelinin yeniliklerine ilk bakışı, 2016 EICMA Milano Fuarı’nda tüm ihtişamı ile ortaya koymuştu.  
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  1. İçerik Fotoğrafı
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  2. İçerik Fotoğrafı
Geliştirilmiş prototipin yansımaları olarak bitmiş motosikletin nasıl görüneceği noktası açık bırakılmıştı. Kasım 2016’da fuar sonrası, BMW Motorrad’ın Genel Müdürü Stephan Schaller tarafından verilen kesin bilgi ise; “HP4 RACE, full karbon fiber ana şasi ve karbon fiber jantlara sahip olacak. Bu model hakkında daha fazla bilgiyi önümüzdeki bahar ortaya çıkaracağız.” şeklinde olmuştu. Zamanlamaya baktığımızda, 2018 BMW HP4 Race modelinin üretime hazır bir modelini, şu sıralar su yüzüne çıkmasını bekleyebiliriz gibi görünüyor.
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  3. İçerik Fotoğrafı
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  4. İçerik Fotoğrafı
Ayrıca BMW HP4 RACE modelinin, özel sınırlı seri olarak el yapımı üretileceği ve 2017 ikinci yarısında teslim edileceği neredeyse kesin bir bilgi olarak akıllarda kalmıştı. Şu sıralar, BMW HP4 RACE’in EICMA’daki fotoğrafları internette tekrar dolanmaya başladı. Görünen o ki, efsane ilerleyen aylarda prototipten üretime geçmek üzere… Doğal olarak yeni BMW HP4 RACE’in, BMW S1000RR street modelinden çok daha yüksek fiyatta olacağı ve sınırlı sayıda tasarlanacağı açıkça tahmin edilebilir bir gerçek.
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  5. İçerik Fotoğrafı
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  6. İçerik Fotoğrafı
Modelin, Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkmasının düşünülmesinin sebepleri ise hem zamanlama hem de Çin’in, BMW HP4 Race gibi yüksek kalitedeki ürünler için oldukça güçlü bir piyasa sayılması olarak tanımlanabilir.
2018 BMW HP4 Race, Şangay Fuarı’nda Ortaya Çıkabilir!  7. İçerik Fotoğrafı
Tabi ki bu tahminler, tamamen doğru çıkmayabilir. BMW Motorrad, tamamen farklı bir sürpriz hazırlıyor olabilir. Bu haberlerin ne kadar doğru olduğu, her zamanki gibi 21-28 Nisan tarihleri arasındaki Şangay Uluslararası Otomobil Fuarı kapılarını açtığında ortaya çıkacak gibi görünüyor. Bekleyip görelim…

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2017 Yeni Indian Chieftain Elite ve Chieftain Limited!

Husqvarna, Svartpilen 401 Konseptini Gerçeğe Dönüştürdü!

REKLAM