in

2018 Indian Motorcycle Modelleri!

Yazar: Alper Baycan

Indian Motorcycles’ın 2018 senesi için güncelleme geçiren, yeni renklere kavuşan ve aileye katılan yeni modellerine göz atalım…

2018 Indian Motorcycles’in yenilikleri, markanın tutkunlarını cezbedecek türden. 
• Üç yeni model: Scout Bobber, Roadmaster Elite, Springfield Dark Horse• Pek çok model için yeni renk skalası • Chief ve Chieftain serisinden bazı güncellenmiş modeller 
Ayrıca markanın 2018 için yeni model ilaveleri, Scout Bobber, Roadmaster Elite ve Springfield Dark Horse modelleri içeriyor.
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 1. İçerik FotoğrafıScout Bobber
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 2. İçerik FotoğrafıRoadmaster Elite
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 3. İçerik FotoğrafıSpringfield Dark Horse

2013 senesinde tekrar tanıtıldıktan sonra büyük bir büyüme geçiren markanın şu anda 16 model alternatifi bulunuyor. Indian Motorcycle firmasının, 5 sene içerisinde büyük bir başarı gösterdiği kesinlikle söylenebilir. 
Indian Motorcycle EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Bölgesi Genel Müdürü Grant Bester’in açıklamaları şu şekilde: “Satışlarda hem büyük hem de orta segmentte olumlu büyüme görmeye devam ediyoruz.” 
“Bu yeni sene için, Scout Bobber modeli Scout ailesine kavuşturduk. Gerçekten güzel görünümlü ve çekici bir model. Scout Bobber modeli, bu senenin sonlarına doğru bayilerde görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” 
“Artçı için rahat bir sele ile uzun yollar için bir motosiklet mi istiyorsunuz ya da hafta sonları için tarz sahibi bir şey? Indian şimdi bu ihtiyaçları karşılayacak en azından bir modele sahip.” 
Indian Motorcycle Pazarlama Direktörü Reid Wilson ekliyor: “Farklı yaklaşımları ile Roadmaster Elite ve Springfield Dark Horse, iki şahane motosiklet. Dark Horse, Springfield serisine karartılmış bir stil getirirken, Roadmaster Elite en iyisinin en iyisini arayan sürücüler için mükemmel.”
Bu iki seçeneğin yanı sıra, her ama her bir modeli yükselttik, tüketicilerimizi dinleyerek istedikleri yeni özellikleri ve renkleri getirdik.” 
Lafı fazla uzatmadan 2018 Indian Ailesi’ne göz atalım…
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 4. İçerik Fotoğrafı1-SCOUT BOBBER – 2018 İçin YENİIndian tarafından yenice duyurulan Scout Bobber, 2017 senesinin sonuna kadar 5 renk skalası ile uluslararası anlamda bayilerde bulunabilecek. 
• 5 model rengio Indian Motorcycle Red (Indian Motorcycle Kırmızısı)o Thunder Black (Yıldırım Siyahı)o Bronze Smoke (Bronz Duman)o Star Silver Smoke (Parlak Gümüş Duman)o Thunder Black Smoke (Yıldırım Siyah Duman)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 5. İçerik Fotoğrafı2-SCOUT – 2018 İçin GÜNCELLENMİŞ Scout, son üç senede müşterilerden gelen geri bildirimler ile 2018 için bazı ilginç güncellemeler geçirmiş. Bu model, artçı için arkada sele ve ayak pegleriyle standart olarak geliyor. Scout’un mevcut teleskopik ön çatalları, sürüş hissine gerçek bir fark katmak için kartuş tipi çatallar ile yer değiştirmiş. Tutuşu daha da geliştirmek için, Scout şimdi Pirelli lastikler ile standart olarak geliyor. 
Scout’un mevcut renkleri Thunder Black (Yıldırım Siyahı), Burgundy Metallic (Metalik Şarap) ve Brilliant Blue (Parlak Mavi/Beyaz) renkleri devam ediyor fakat seriye Metallic Jade (Metalik Açık Yeşil) ve Willow Green/Ivory Cream (Söğüt Yeşili/Fil Dişi Krem) olmak üzere yeni iki yeni renk katılıyor.
• 5 model rengio Thunder Black (Yıldırım Siyahı)o Burgundy Metallic (Metalik Şarap)o Brilliant Blue/White (Parlak Mavi/Beyaz)o Metallic Jade (Metalik Açık Yeşil) – 2018 için yeni renk o Willow Green/Ivory Cream (Söğüt Yeşili/Fil Dişi Krem) – 2018 için yeni renk
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 6. İçerik Fotoğrafı3-SCOUT SIXTYScout Sixty, 2018 için aynı kalıyor fakat Polished Bronze (Parlak Bronz) ve Thunder Black/Titanium Metallic (Yıldırım Siyahı/Metalik Titanyum) olmak üzere yeni iki rengi ile geliyor.  
• 4 model rengi o Indian Motorcycle Red (Indian Motorcycle Kırmızısı)o Thunder Black (Yıldırım Siyahı)o Polished Bronze (Parlak Bronz) – 2018 için yeni renk o Thunder Black/Titanium Metallic (Yıldırım Siyahı/Metalik Titanyum) – kırmızı ince çizgileri ile – 2018 için yeni renk 
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 7. İçerik Fotoğrafı4-SPRINGFIELDSpringfield, 2018 için ekstra rengi ile geliyor: Gümüş ince çizgiler ile Yıldırım Siyahı üzerine Metalik Açık Yeşil.
• 3 model rengio Thunder Black (Yıldırım Siyahı)o Steel Gray/Burgundy Metallic (Çelik Gri/Metalik Şarap)o Metallic Jade/Thunder Black (Metalik Açık Yeşil/Yıldırım Siyahı) – 2018 için yeni renk
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 8. İçerik Fotoğrafı5-SPRINGFIELD DARK HORSE – 2018 İçin YENİ Mevcut diğer Dark Horse modelleri gibi, Springfield Dark Horse da parlak siyah detaylar ile mat siyah renge sahip. 19 inç telli jantı vitrine çıkarmak için geniş bir çamurluğu olan bu modelin, karartılmış ön tekeri bulunuyor. Hızlı çıkabilen rüzgar koruma camı, sürücüyü korur ya da çıkarıldığında daha vahşi bir cruiser görünümü sunabilir. 
• 1 model rengio Thunder Black Smoke (Yıldırım Siyah Duman)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 9. İçerik Fotoğrafı6-CHIEFBu modelin sade versiyonu, ana hatları sunarken Steel Gray (Çelik Grisi Rengi) ve kişiselleştirme için de muhteşem bir temel olarak geliyor. 
• 1 model rengio Steel Gray (Çelik Grisi Rengi)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 10. İçerik Fotoğrafı7-CHIEF CLASSIC – 2018 İçin GÜNCELLENMİŞ Bu Chief modele, beyaz lastikler duvarları, telli jantlı tekerlekleri ve krom elcikleri ile Klasik bir stil verilmiş. Chief Classic, Metalik Şarap Rengi ile geliyor.
• 1 model rengio Burgundy Metallic (Metalik Şarap Rengi)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 11. İçerik Fotoğrafı8-CHIEF DARK HORSEChief model fakat karartılmış işlemden geçmiş bir Dark Horse.
• 1 model rengio Thunder Black Smoke (Yıldırım Siyah Duman)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 12. İçerik Fotoğrafı9-CHIEF VINTAGE Indian’ın ikonik Chief Vintage modeline, ilk defa deri yan çantalar ve sele takılmış. Thunder Black (Yıldırım Siyahı) ve Star Silver over Thunder Black (Yıldırım Siyahı üzerine Parlak Gümüş) versiyonları, siyah sele ve deri yan çantalar ile gelirken, Sky Blue over Pearl White (İnci Beyazı üzerine Gökyüzü Mavisi) ve her daim popüler Willow Green over Ivory Cream (Fil Dişi Krem üzerine Söğüt Yeşili), kahverengi deri yan çanta özelliklerine sahip. 
• 4 modelso Thunder Black (Yıldırım Siyah)o Indian Motorcycle Red over Ivory Cream (Fil Dişi Krem üzerine Indian Motorcycle Kırmızısı)o Star Silver over Thunder Black (Yıldırım Siyahı üzerine Parlak Gümüş) – 2018 için yeni renko Sky Blue over Pearl White (İnci Beyazı üzerine Gökyüzü Mavisi) – 2018 için yeni renk
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 13. İçerik Fotoğrafı10-CHIEFTAIN Chieftain, Steel Gray yani Çelik Grisi ile 2018 için sadece tek bir renk ile geliyor. Perdeli çamurluk yerine kişiselleştirmeye uygun temel bir baz olan geniş çamurluklar ve 19 inç karartılmış tekerlekler sunuyor.  • 1 model rengio Steel Gray (Çelik Grisi) – 2018 için yeni renk
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 14. İçerik Fotoğrafı11-CHIEFTAIN CLASSIC – 2018 için Yeni Model İsmi Chieftain’in bu klasik versiyonunda, heritage model, markanın ikonik perdeli ön çamurluk ve klasik siyah selesinin meraklıları hedeflenmiş. Thunder Black (Yıldırım Siyahı), Indian Motorcycle Red (Indian Motorcycle Kırmızısı) ve Star Silver Smoke (Parlak Gümük Dumanı) renkleri ile geliyor. 
• 3 modelso Thunder Black (Yıldırım Siyahı)o Indian Motorcycle Red (Indian Motorcycle Kırmızısı)o Star Silver Smoke (Parlak Gümüş Dumanı)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 15. İçerik Fotoğrafı12-CHIEFTAIN LIMITEDŞimdiye kadar bu modelin sadece siyah bir versiyonu EMEA için bulunuyordu fakat 2018 senesinde, iki renkte grenajda ve yan çantalarda inçe şeritli grafik özellikleri gösteren dört ekstra renk skalası ile geliyor. 
• 5 model rengio Thunder Black Pearl (Yıldırım Siyah İncisi)o Brilliant Blue (Parlak Mavi) – EMEA’da 2018 için yeni renko White Smoke (Beyaz Duman) – EMEA’da 2018 için yeni renko Thunder Black Pearl with Graphics (Grafikleri ile Yıldırım Siyah İncisi) – EMEA’da 2018 için yeni renk o Bronze Smoke with Graphics (Grafikleri ile Bronz Duman) – EMEA’da 2018 için yeni renk
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 16. İçerik Fotoğrafı13-CHIEFTAIN DARK HORSEChieftain Dark Horse, standart olarak RideCommand (Sürüş Kumanda) özelliği ve kendini gösteren geniş çamurluklu ve 19 inç tel jantlı tekerlekleri ile geliyor. 
• 1 model rengio Thunder Black Smoke (Yıldırım Siyah Duman)
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 17. İçerik Fotoğrafı14-ROADMASTER ELITE – 2018 için YENİIndian, Chieftain Elite modelin başarısından sonra 250 Roadmaster Elite modelin özel bir üretimini sunuyor. Ultra premiyum Roadmaster Elite, depoda 23K altın yaprak marka yazısı ve el işçiliği ile boyanmış iki ton kobalt mavi ve siyah renge sahip. Modelde, sektörde öncü Ride Command (Sürüş Kumanda) sistemi, 300-watt premiyum ses sistemi, krom ön ve arka tamponlar, artçı dirseklikleri ve sivri stilli aynaları bulunuyor.  
• 1 model rengio Cobalt Candy/Black Crystal with 23K Gold Trim (Kobalt Şeker/Siyah Kristal – 23K ayar altın süslemesi ile) 
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 18. İçerik Fotoğrafı15-ROADMASTERBu modelin Burgundy Metallic (Şarap Metalik) versiyonu, taba rengi bir sele ile ve diğer üç versiyonu ise siyah seleleri ile geliyor. 2018 için iki tane yeni iki ton renk düzeni bulunuyor. 
• 4 model rengio Thunder Black (Yıldırım Siyahı)o Burgundy Metallic (Şarap Metalik)o Polished Bronze/Thunder Black (Parlak Bronz/Yıldırım Siyahı) – EMEA’da 2018 için yeni renk o Pearl White/Star Silver (İnci Beyazı/Parlak Gümüş) – EMEA’da 2018 için yeni renk 
2018 Indian Motorcycle Modelleri! 19. İçerik Fotoğrafı16-ROADMASTER CLASSICBu modelin, iki renk düzeni mevcut; Indian Motorcycle Red (Indian Motorcycle Kırmızısı) ve Willow Green/Ivory Cream (Söğüt Yeşili/Fil Dişi Krem) rengi.
• 2 model rengi o Indian Motorcycle Red (Indian Motorcycle Kırmızısı)o Willow Green/Ivory Cream (Söğüt Yeşili/Fil Dişi Krem)
Indian’ın 2018 aile üyeleri, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da, 2018’in başlarında bayilerde yerlerini alacak. Indian Ailesinin Fotoğraf Galerisi için: 2018 Indian Motorcycles Modelleri 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı!

2018 Honda CRF250R İlk Bakış!

REKLAM