in

2018 Kawasaki H2 Modelleri Açıklandı!

Yazar: İlker Genç

Japon marka, 2018 Kawasaki H2R, H2 Carbon ve H2 modellerini duyurdu.

Kawasaki, Kawasaki mühendisleri tarafından cadde veya yarış onay (homologasyon) sınırlamaları olmaksızın saf performans gösteren fabrikada üretilen bir motosiklet yaratmıştı. Firmanın yayınladığı bildiriye göre Kawasaki Ninja H2R, büyük bir üreticinin yarattığı ilk dört zamanlı ve superchargerlı motoru ile fabrikada üretilen bir motosiklet için daha önce görülmemiş bir güç üretebiliyordu. Gerçekten de bu canavar model, sloganındaki gibi “İnancın Ötesinde” bir model olmayı hak ediyordu. 
2018 Kawasaki H2 Modelleri Açıklandı! 1. İçerik Fotoğrafı
Sadece caddede kullanım için yasal bir versiyon yaratmak için değil aynı zamanda caddede üstün performans göstermeye yönelik olarak Ninja H2R mühendisliğini kullanan Kawasaki Ninja H2 sportsbike doğmuştu. Ninja H2, üstün performanslı Ninja H2R modelin teknolojisini kullanarak geliştirilmişti. Fakat bu kez Kawasaki Ninja H2 tasarlanırken, caddede kullanımı yasal ve onu caddede kullanmaya elverişli gösterecek parametreler üzerinde ağırlıklı olarak çalışılmıştı.
Sonrasında Kawasaki, 2017 senesinde sınırlı sayıda üretimle Ninja H2 Carbon modeli tanıtmıştı. 2017 Ninja H2 temel alınarak geliştirilen Ninja H2 Carbon model de kendine özgü bazı özellikleri iyileştirilmiş olarak 2018 senesi için yine sınırlı sayıda üretiliyor.  
2018 Kawasaki H2 Modelleri Açıklandı! 2. İçerik Fotoğrafı
Marka tarafından teknik olarak herhangi bir değişiklik açıklanmayan 2018 Kawasaki H2, H2 Carbon ve H2R modeller, yine gönülleri fethedecek türden.
2018 Kawasaki H2 Modelleri Açıklandı! 3. İçerik Fotoğrafı
Bu muhteşem üçlü, 998cc sıralı 4 silindir motor, özel supercharger, kafes tarzı yüksek gerilimli çelik şasisi, kompakt superbike boyutları, aerodinamik güvdesi, tek taraflı arka maşa, güçlü Brembo frenler ve dahası olmak üzere pek çok teknolojik olarak geliştirilmiş parçaları paylaşıyor. Kısaca efsaneler yine iş başında…  

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Beta Motor’dan Geleceğin Motorcuları için Beta Minicross-E!

Honda 150SS Racer Consept Gerçeğe mi Dönüşüyor?

REKLAM