in

2018 Yeni Honda Gold Wing mi?

Yazar: İlker Genç

Honda’nın yayınladığı video ve ortaya çıkan görüntüler, yeni 2018 Honda Gold Wing’mi geliyor?” sorularını canlandırdı.

Honda tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da “2018 için önemli bir model” tanıtımı ve videodaki görüntüler, bizleri 2018 Honda Gold Wing modele yönlendirmeyi başarıyor. Hollandalı bir spor haber sitesine göre uzun zamandır beklenen Honda Gold Wing kendini gösterdi. Haberi yapan siteye ve fotoğraflara göre motorlar, hemen hemen üretime hazır yasal bir görüntü içerisindeler. Bu ayın içerisinde Honda’nın yayınladığı “What Lies Beyond” videosunun sonunda orijinal bir GL göründüğüne göre 24 Ekim’de ortaya çıkması beklenen modelin yeni bir Gold Wing olması çok büyük bir olasılık gibi duruyor. 
2018 Yeni Honda Gold Wing mi? 1. İçerik Fotoğrafı
Bir süre önce Honda Amerika, önemli 2018 model bir motosiklet açıklamanın ardında yer alacak olan ve yeni modele yönelik heyecanı daha da arttıracak olan beş video serisinden birincisi yayınladı. Honda’nın powersports websitesinde ve Sosyal Medya kanallarında yayınlanan video, motosikletleri ile yeni tecrübeler arayan sürücülerin bilinmeyen yolları keşfetme motivasyonunu anlatıyor. Video “Evimizi biliyoruz. Bilmediğimiz ise onun ötesinde neler olduğu?” sorusunu sarfeden ilham verici bir sesle sonlanıyor. #WhatLiesBeyond hastagi ile biten videoda en son yeni modelin ortaya çıkacağı 10.24.17 tarihi yer alıyor. 
2018 Yeni Honda Gold Wing mi? 2. İçerik Fotoğrafı
Fotoğraflara şöyle bir bakacak olursak, 6 silindirli Boxer motoru ile bu yeni tasarımın eski Gold Wing modellerden daha zıpır ve daha modern durduğunu net olarak görebiliyoruz. Bakalım GL 1200 mü yoksa GL 1500 mü bizi karşılayacak? 
2018 Yeni Honda Gold Wing mi? 3. İçerik Fotoğrafı
Orta bölümünde daha hoş ve narin görüntüsüyle ağırlığının azaltıldığını düşünmek pekte yanlış olmaz sanırız. Alüminyum şasi, temelde çok değişmemiş görünüyor. Motosiklerin kendisi daha hafif gibi görünse de sele bir tık daha genişlemiş duruyor. 
2018 Yeni Honda Gold Wing mi? 4. İçerik Fotoğrafı
Honda Amerika Powersports Pazarlama İletişim Müdürü Lee Edmunds’un açıklamaları şu şekilde: “Yeni bir pazarlama kampanyasını başlatmak her zaman heyecan vericidir. Bu ilk bölümde anlatılanların, bu önemli 2018 modelin temsil ettiklerini yansıttığını düşünüyoruz. Ürünlerimizin özelliklerini, yararlarını sunmaktan gurur duyuyoruz fakat bazen bir adım geride durup sadece motosiklet sürme hareketini kutlamakta çok hoş oluyor. Gelecek ay ikinci bölümü piyasaya sunmayı dört gözle bekliyoruz.”
24 Ekim tarihi için bekleyelim bakalım. Honda tarafından bu süreye kadar tamamı olmasa da model ile ilgili bir kısım bilgi daha paylaşılabilir. Sanırız asıl şov, Kasım ayında Milano’da EICMA Fuarı’nda gerçekleşecek.
“Discover What Lies Beyond” Honda Videosu:

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yamaha XSR700, XSR900 ve FJR1300 İçin Yeni Renkler!

MV Agusta ve Lewis Hamilton’dan Yeni F4 LH44!

REKLAM