in

2020 Benelli BN600i Ortaya Çıktı

2020 Benelli BN600i

2020 Benelli BN600i, geçtiğimiz yıl EICMA’da sergilenen Benelli TNT 600i’nin Avrupa için geliştirilmiş bir sürümü olma ihtimaliyle sahneye çıktı.

2020 Benelli BN600i

İki motosiklet arasındaki farklar küçük olabilir ama bu farklar, son modelin Euro 5 standartlarına uygun olabileceğini ve Avrupa’da satışa çıkabileceğini gösteriyor.

İlk değişiklik maşanın sürücü ve plaka tutucusunun üzerine monte edilmiş olması. Bu, Asya pazarında gerekli olmasa da belli motosikletlerin Avrupa’da satılabilmesi için gerekli olan bir şey.

Benelli TNT600

İkinci değişiklik ise Asya’ya özel TNT 600i modelinde sele altında bulunan ikili egzoz sisteminde yapılmış. Avrupa için geliştirilen motosiklet büyük, alçaltılmış ve boruları koltuk altında yer alan bir egzoza sahip.

2020 Benelli BN600i, sele altındaki dar görünen borularıyla modele katalitik konvertör takma imkânını sınırlıyor. Ancak büyük egzoz; toplayıcı kutusunu, katalitik dönüştürücüyü ve susturucuyu daha küçük bir pakette barındırabilir. Bunun motosikletin ağırlığını merkeze çekeceği ve kontrolü iyileştireceği de bariz.

Estetik açıdan 2020 Benelli BN600i, farklı şekillendirilmiş bir yakıt
tankına ve yan panellere sahip. Bu muhtemelen revize edilmiş giriş ve hava
kutusu tasarımına işaret ediyor. Son olarak, yeni motosiklette tam LED kafa lambaları ve tam TFT bir kontrol paneli bulunuyor gibi görünüyor.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Çelik Fren Hortumu Gerçekten İhtiyacımız Var Mı?

Valentino Rossi, 2021 sezonunda da yarışmak istiyor.

REKLAM