Menu
in

Marc Marquez, Yeni X-ADV ile Karda Sürüşte!

Yazar: Can Deniz

MotoGP Şampiyonu başarılı pilot Marc Marquez, kar üzerinde Honda’nın X-ADV konseptinin tadına bakıyor.

Honda’nın üç kez MotoGP Şampiyonu olan pilotu Marc Marquez, Kitzbuehel, Avusturya’da Hahnenkamm dağında Honda X-ADV modelini kar üzerinde test etme şansına erişti.

Maceracı ruhu, konforu ve scooter modelin pratikliğini bünyesinde barındıran X-ADV, premiyum özellikleri, uzun yol süspansiyonları, çift silindir 745cc motor özellikleri ile Marquez’i memnun etmişe benziyor. Yeni modeli sürmekten dolayı keyif aldığını belirten Marquez, kar üzerinde yine hünerlerini göstermeyi ihmal etmemiş. X-ADV hakkında detaylı haberimize; Honda X-ADV linkinden ulaşabilirsiniz.

Sürüşten sonra açıklamada bulunan Marquez, tecrübesini şöyle aktardı; “Gerçekten çok ilginç. İlk olarak X-ADV’yi çok beğendiğimi belirtmeliyim çünkü farklı bir çeşit scooter. Onu karda sürmekten büyük keyif aldım. İlginç bir deneyim oldu.”

RC213V MotoGP Marquez motosikletini daha önce dünyanın en ünlü kayak merkezinde kar üstünde kullanan Marquez, şimdi de yeni X-ADV ile ikinci görevi tamamladı. MotoGP Dünya Şampiyonu’nu çivili kar lastikleri üzerinde görmek, gerçekten de heyecan verici…
Marquez’in X-ADV ile kar üstünde macerasının videosu:

Marquez’in Ocak ayında Repsol Honda RC213V ile karda gerçekleştirdiği sürüşün videosu: 

Cevap bırakın