in

2014 BMW F 700 GS için özel fiyat!

Yazar: Motoron

BMW Motorrad’ın markaya giriş modeli olan F 700 GS, su soğutmalı 798 cc hacimli paralel çift silindirli motora sahip . ABS, ESA (Elektronik Süspansiyon Ayarı) ve ASC (Otomatik Denge Kontrol) donanımları kendinizi daha güvende hissettirecek. F 700 GS’ın 2014 yılında tavsiye edilen yeni perakende satış fiyatı 13.300 € olarak belirlendi.

BMW Motosiklet Marka Müdürü Başarı Erbaş,  F 700 GS’ in markaya giriş modeli olduğu için fiyatlamasının çok önemli olduğunu ve tüketicilerin daha avantajlı bir fiyat ile bu motosikleti almalarını çok arzu ettiklerini söyledi.   Başarı Erbaş ayrıca BMW Motorrad ile yapılan uzun görüşmelerin sonunda netice verdiğini, tüketiciye 1.600 € kadar bir kazanç sağladığını belirtti.  2014 yılı başından itibaren F 700 GS’in üstün donanım özelliklerine rekabetçi fiyatlandırılması ve Borusan Otomotiv Premium Finance tarafından sağlanan, uygun ödeme seçenekleri ile daha cazip hale getirildiğini de sözlerine ekledi.

 

2014 a href=

 

2013 yılında yenilen F 700 GS, sağlam şasisi ve kompakt yapısı ile gerçek bir enduro motosiklettir ve her detayı GS duygusunu hissettirir. Su soğutmalı 798 cc hacimli paralel iki silindirli motoru ile istenildiği anda gücünü, ister şehirde, ister şehir dışında ya da arazide sürüşlerinde aktarabilir. Daha kısa aktarma oranı sayesinde zincirli tahrikin 55kW (75bg) gücü asfalt üzerine daha hızlı iletir ve böylece gaz kolunun her hareketi ayrı bir heyecana neden olur.  Her zeminde güvenebileceğiniz güçlü çift ön disk frenler ile güçlendirilmiştir. F 700 GS, etkin güvenlik için son teknoloji ile hazırlanmış ABS fren sistemi standart olarak sunulur.  Önde 170 mm hareket mesafesine sahip teleskopik çatal, arkada 170 mm hareket mesafesine sahip merkezi amortisör her sürüşten keyif alınmasına neden olur.  Amortisör ön gerilimlerini ve yay gerilimini zemine ve yüke göre ayarlanabildiği ESA (Elektronik Süspansiyon Ayarı) ve ASC Otomatik Denge Kontrolü ile sürüş keyfiniz en üst seviyeye taşıması hedeflenir.  Ayrıca 765 mm ile 835 mm arasında değişen sele yüksekliği ile her sürücünün sağlam yere basmasını sağlıyor.

 

2014 BMW F 700 GS için özel fiyat! 2. İçerik Fotoğrafı

Borusan Otomotiv  Premium Finance ile artık F 700 GS’e ulaşmak çok daha kolay. Hayallerinizi süsleyen bu motosiklet için Premium Finance,48 aya kadar çok cazip ödeme koşulları sunuyor. Size özel oluşturulacak farklı ödeme seçeneklerini göz atmak için  internet sitesi üzerinden  kredi seçeneklerini oluşturup online başvuruda bulunabilir ya da Borusan Otomotiv Yetkili Satıcısını arayarak Premium Finance Danışmanınız ile görüşebilirsiniz.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2013 BMW R1200 GS’ler Geri Çağrılıyor!

Ninja Efsanesi 30. Yılını Kutluyor.

REKLAM