in

2014 Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T

Yazar: Batuhan Emrem

Harley-Davidson’ın 2014 yılı için yeni kozlarından birisi de Sportster SuperLow 1200T

Amerikan rüyasının motosiklet alemindeki temsilcilerinden en bilindik olanı Harley-Davidson yeni modellerini tanıtmaya başladı. Karşımıza ise ilk olarak başarılı Sportster ailesinin yeni bir üyesi olan SuperLow 1200T çıkıyor. Motosikletin üretim felsefesi ise Sportster’i ile biraz daha uzun ve konforlu yapmak isteyen müşterilerin isteyeceği türden bir araç haline gelmek.

 

2014 Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T 1. İçerik Fotoğrafı

 

Kardeşi Sportster 883 SuperLow ile aynı şasiye sahip olan motosiklet, ondan farklı olarak “Evolution” V-Twin’e sahip 1200 cc’lik bir motordan güç alıyor. Bu şekilde uzun yolculuklar için daha kaslı ve uygun hale gelen Sportster, yeni süspansiyonları ve lastikleriye seyahat amacına daha da yakınlaşmış oluyor. Yine de Sportster SuperLow 1200T’yi uzun mesafeler için daha uygun hale getiren daha da büyümüş motoru ve yenilenen süspansiyonlarından çok, sahip olduğu seyahat ekipmanları. Listenin ilk sırasında ise çift yan çanta yer almakta. İstendildiği takdirde Harley-Davidson opsiyon olarak arka çanta ve özellikle yolcunun konforunu daha da çok arttıracak olan bir sissy-bar da sunuyor. Büyük bir ön cam ise ayarlanabilme imkanını sürüye sunuyor.

 

2014 Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T 2. İçerik Fotoğrafı

 

Opsiyon listesinin dışında ise Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T ABS’li freneler ve anahtarsız çalıştırma sistemi olan “H-D Smart Security System” gibi ek özelliklere de sahip. Hız göstergesi analog olan motosikletin yol bilgisayarı ise dijital olarak tasarlanmış. Bu yol bilgisayarı ise gidondan kontrol edilebiliyor.

 

2014 Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T 3. İçerik Fotoğrafı

 

SuperLow 1200T, isminin hakkını vererek kısa boylu sürücüler için de kullanımı kolay bir ergonomi sunuyor. 702 mm yüksekliğindeki sele motosikleti daha kolay kontrol edilebilir hale getirirken aynı zamanda özellikle kadın sürücüler için de ciddi bir kolaylık sunuyor. Buna ek olarak yeni Sportster SuperLow 1200T, Harley-Davidson’ların en hafif gezgin ruhlu touring modelinden 53,5 kg daha hafif ki bu da ona kullanım kolaylığı konusunda oldukça büyük bir avantaj daha sunuyor. Siyah, turuncu, ve beyaz renklerini göreceğimiz Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T daha uzun mesafelerde, daha kolay şekilde H-D keyfini sürmek isteyenlerin tercihi olacak gibi gözküyor.

 

2014 Harley-Davidson Sportster SuperLow 1200T 4. İçerik Fotoğrafı

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Horex VR6 Café-Racer

2014 Harley-Davidson Dyna Street Bob “Special Edition”

REKLAM