in

2016 Triumph Speed Triple Kameralara Yakalandı!

Yazar: Ahmet TEZCAN

2016 için ciddi bir şekilde yenilenen Triumph Speed Triple görüntülendi. Detaylar için okumaya devam edin…

Triumph’ın Speed Triple’ı, superbikelardan türemiş Aprilia, BMW ve KTM’in naked motosikletleri ile rekabet edemese de, bu klasmanı 20 yıl kadar önce tanımladı ve 2016 için ciddi bir şekilde yenileniyor.

2016 Triumph Speed Triple Kameralara Yakalandı! 1. İçerik Fotoğrafı

 

Triumph, muhtemelen ileri görüşlü bir hareketle, orijinal olarak Speed Triple’ı ortaya çıkaran büyük Daytona’yı yok etti ve Speed Triple, aşama aşama gücünü arttıran o makinenin henüz sadece bir yan ürünü. Daytona, piyasadaki en güçlü naked motosikletler ile mücadele edemese de, hala en iyi diye örnek verilebilir bir motosiklet.

 

2016 Speed Triple’daki değişiklikler, büyük ölçüde modelin ömrünü uzatmak için yapılmış. Triumph, Speed Triple’ın motorunda hem emisyon şartları hem de teknoloji bakımından güncellemeler yaptı -egzoz sistemi ve katalitik dönüştürücünün değiştirildiği gözle görülüyor. Burada göremesek de Speed Triple sahiplerine 2015 yılı başlarında gönderilen anketler sonucunda motosikletin çekiş kontrol sistemi, çoklu motor modları ve elektronik gaz kelebekleri teknolojileri kullanıcılara önerildi.

 

2016 Triumph Speed Triple Kameralara Yakalandı! 2. İçerik Fotoğrafı

Motosikletin gücü ise 2014 yılındaki anketin önerisine istinâden yaklaşık 142 beygir olacak.

 

2011’de çıkan yeni grenaj değiştirilmemiş, bu durum süspansiyon için de geçerli. Bu demek oluyor ki normal versiyonu satın alanlar Showa çatala sahip olacakken biraz ekstra ödeme yapanlar R rozetli makinelerinde Ohlins süspansiyon görecekler. Mevcut R modelinde bulunan yüksek özellikli Brembo frenler ise 2016 modellerin her ikisinde de standart olacak. R modelini satın alanlar biraz daha fazla özelliğe sahip olacak; taban versiyonun 3 sürüş modu varken R’da 5 sürüş modu olması gibi.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Vespa 946 Emporio Armani

Yeni Husqvarna 401’ler Kameralara Yakalandı!

REKLAM