in

2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı!

Yazar: İlker Genç

Heyecan verici Polaris Off-Road Slinghot, 2018 senesinde yeni modelleri ve sektöre ait yenilikleri ile aile üyelerini bir üst seviyeye çıkarmayı başarıyor.

Polaris, 2018 Slingshot ailesini Slingshot SLR’nin yeni limited edition versiyonu ile birlikte  duyurdu. Slingshot’ın temel modeli olarak bilinen Slingshot S modelin fiyatı $19,999 olarak belirlenmiş durumda.
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 1. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot S Ghost Black Rengi
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 2. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot SL Navy Blue (Denizci Mavisi) Rengi2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 3. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot SL Sunset Red (Gün Batımı Kırmızısı)
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 4. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot SLR Orange Madness (Turuncu Çılgınlık) Rengi 

2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 5. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot SLR Electric Blue (Elektrik Mavi) Rengi
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 6. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot SLR LE Lime Renkli Baskılı Vurguları ile Ghost Gray
(Hayalet Grisi) Rengi

Üç tekerlekli motosiklet olarak tanımlanan ve yollarda yasal koşullara uyan 2018 senesi için gelecek olan Slingshot’lar; Slingshot S, Slingshot SL, Slingshot SLR ve yeni Slingshot SLR LE olmak üzere dört model olarak ortaya çıkıyor. 
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 7. İçerik FotoğrafıRide Command
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 8. İçerik FotoğrafıRide Command
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 9. İçerik FotoğrafıRide Command

Slingshot modeller üzerinde 2018 için en büyük güncelleme ise yeni Ride Command (Sürüş Kumanda) bilgi ve eğlence sistemi olmuş. Bu sistem, S modelde opsiyonel bir aksesuarken, diğer modellerde standart olarak bulunuyor. Ride Command sisteminin içerisinde Bluetooth iletişimli 7 inç çok fonksiyonlu dokunmatik gösterge, telefon entegrasyonu, USB ve ihtiyaca göre düzenlenebilen bilgi ekranları yer alıyor. 
SLR ve SLR LE modelde, Ride Command aynı zamanda kişiye hem sesli hem de görsel olarak gideceği yeri tarif eden bir gps sistemi dahil oluyor. Slingshot S ve SL sahipleri, bu navigasyon özelliğini, sonradan eklenen opsiyonel bir özellik olarak ayrıca satın alabiliyor.
Slingshot Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Kevin Reilly, şu açıklamaları yaptı; “Ride Command’in tanıtımı, günümüzün en son teknolojisini, Slingshot’un yüksek adrenalin sürüş tecrübesi ile birleştiriyor. SLR LE modelin eklenmesi ise premiyum bir model ile en iyiyi talep eden müşterilerimiz için araç olanaklarımızı tamamlamış oluyor.” 
Slingshot modellerin tümü, 5 manuel geçişli vitesin eşlik ettiği 6200 devirde 173 beygir ve 4700 beygirde 166 lb-ft tork ürettiği söylenen GM’den 2384cc motor ile güçlendirilmiş.  Slingshot’un ultra premiyum SLR LE modeli, BILSTEIN 10 yönlü ayarlanabilir süspansiyonu, 200w Rockford Fosgate® Ses Sistemi, yan kaplama renkleriyle uyumlu premiyum spor selesi, Lime Rengi Baskılı Vurgulu iki renkli Ghost Gray (Hayalet Grisi) ve special edition grafikleri ile bir dizi teklif paketi sunuyor. 
Eşsiz sürüş deneyimi sunmak için gelen Slingshot’un 2018 modelleri, çeşitli fiyat aralıkları ile Eylül 2017’de bayilere ulaşmaya başlayacak. 
2018 Polaris Slingshot Serisi Açıklandı! 10. İçerik Fotoğrafı2018 Slingshot S Ghost Black Rengi

Slingshot S, meraklılarını Ghost Black (Hayalet Siyahı) rengiyle $19,999’dan başlayan giriş fiyatları ile Slingshot’ın heyecan verici sürüş deneyimine davet ediyor olacak. 
SL modeli $25,499’dan başlayan fiyatlarıyla Navy Blue (Denizci Mavisi) ve Sunset Red (Gün Batımı Kırmızısı) renkleri ile kalp atışlarını arttırırken SLR modeli de $28,999’dan başlayan fiyatları ile yeni Electric Blue (Elektrik Mavi) rengiyle aileye katılıyor. SLR’nin Popüler Orange Madness (Turuncu Çılgınlık) rengi ise 2018 için devam ediyor. Sınırlı sayıda üretimle Slingshot SLR LE, $30,999’dan başlayan fiyatıyla Lime Renkli Baskılı Vurguları ile Ghost Gray (Hayalet Grisi) rengiyle adrenalini ateşlemeye devam edecek. 
Fotoğraf Galerisi İçin:  2018 Slingshot Modeller

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

KTM’in Freeride E-XC Elektrikli Modeli, Amerika’ya Geliyor!

2018 Indian Motorcycle Modelleri!

REKLAM