in

2015 Energica Ego’nun Üreticisi Globalleşiyor

Yazar: Ahmet TEZCAN

İsviçre, Almanya ve İtalya’dan sonra Kanada’da da bir şubesi açılan elektrikli motosiklet üreticisi Energica Motor Company büyümeye devam ediyor. Detaylar için haberi okumaya devam edin…

Ego isimli elektrikli motosikletin üreticisi Energica Motor Company, 2014 yılında gerçekten başarılı işlere imza atarak aldığı ivme ile Kanada’da ilk şubesini açan firma 2015’e hızlı bir giriş yaptı. Motosikletlerin satışı Alberta bölgesindeki W.C Distrubuting adındaki firma altında gerçekleştirilecek.

 

2015 Energica Ego'nun Üreticisi Globalleşiyor 1. İçerik Fotoğrafı

 

Kısaca Energica Ego

 

Dünya’nın ilk tamamen elektrikli motosikleti, İtalyan yarış efsanesinin kalbinden çıktı; Energica EGO. Bu motosiklet, 40 yıldan uzun süre Formula 1 yarışlarında mühendislik yapan kişiler tarafından tasarlandı.

 

EGO’nun kalbinde şaşırtıcı bir güç bulunuyor. 0 RPM’den gücünün sınırına kadar 195 Nm tork üretebilen motosiklet, maksimum 240 km’lik müthiş bir hız sunuyor. 0’dan 100 km’ye ise 3 saniyeden kısa bir sürede çıkabiliyor. 30 dakikada %85 doluluk oranına ulaşabilen DC şarjı ise, tam doluyken yaklaşık 193 km’lik bir yolculuk imkanı sunuyor.

 

Livia Cevolini’nin durum hakkındaki görüşleri ise şöyle: “Bir satış ağı oluşturmak projeye değer katıyor ve bu, şubelerimizin işimize ne kadar güvendiğini gösteriyor. Her şeyden önce Energica şubelerinin sahipleri bizim partnerlerimizdir ve onlarla birlikte başarılı ve global bir marka yaratacağız.”

 

2015 Energica Ego'nun Üreticisi Globalleşiyor 2. İçerik Fotoğrafı

 

W.C Distrubuting’in sahiplerinin ise onları bu sektöre sokan motosikletlere karşı büyük bir tutkuları var. Bu yeni şube de Energica’nın sürdürülebilir yeşil bir gelecek oluşturmaya odaklanmış politikasını takip etmeyi planlıyor.

 

2015 Energica Ego'nun Üreticisi Globalleşiyor 3. İçerik Fotoğrafı

 

Bahsi geçen W.C Distrubiting’in sahibi Sven Bernard ise içine girdikleri dağıtım ağı hakkında elektrikli motosikletlerin geleceğine inandıklarını ve gerçekten istekli olduklarını belirtti.

 

Şu anda İtalya, İsviçre, Almanya ve Kanada‘da faaliyet gösteren firmanın, ağı genişledikçe yollarının ülkemize de düşeceğini umut ediyoruz.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Victory Motorcycles, NHRA Drag Yarışlarına Katılıyor!

Kymco Türkiye Web Sayfası Açıldı

REKLAM