in

2021 Kawasaki ZX-10R Avustralya’da Görüntülendi

Kawasaki ZX-10R

Güncellenmiş 2021 model motosikletin sızdırılmış fotoğrafları internette dolaşmaya başladı.

Kawasaki’nin resmi internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre 23 Kasım 2020’de 5 yeni motosiklet modelinin tanıtılması bekleniyor. Bu 5 modelden biri olarak tahmin edilen 2021 ZX-10R, iddialara göre geçtiğimiz günlerde amatör biçimde çekilmiş bir fotoğrafla internete sızdı. Avustralya’da çekildiği iddia edilen fotoğraflarda birinin üzerinde 10R yazan yeşil detaylara sahip siyah renkli, diğerinin üzerinde 10RR yazan tamamen yeşil iki motosiklet görülüyor.

Dış Tasarımda Çok Büyük Bir Değişime Gidilmemiş

Genel olarak dış tasarımda önceki parlak ve mat karışık materyaller yerine sade mat kaplama hakim. Bu motosikletlerin bir önceki modellerine göre göze çarpan bir diğer özelliği ise ön kısmının tasarımındaki farklılık. Bu tasarım ön far yuvasında belirgin bir biçimiyle H2 modelini anımsatıyor. Ancak H2 modelindeki tekli yuvarlak ön far yerine daha keskin hatlara sahip çift ön farlar tercih edilmiş gibi. Sinyal farları geçen sene olduğu gibi aynaların üzerine konumlandırılmış. Kokpit kısmında ise yepyeni renkli TFT (Thin Film Transistor) paneline benzeyen bir gösterge mevcut.

Kawasaki ZX-10R
Kawasaki renk düzeni yeni modellerde de devam ettiriyor

Kawasaki ZX-10R bilgilerinin Sızdığı Söyleniyor

 Bazı yayınlar Kawasaki’nin Avustralya Altyapı, Ulaşım, Şehirler ve Bölgesel Kalkınma Departmanı’na sunduğu belgelere göre motosikletlerin teknik özelliklerinin ortaya çıktığını ileri sürüyor. Kawasaki’nin bu departmana modellerinin kayıtları için başvurduğu, düşük kaliteli fotoğrafların da bu şekilde ortaya çıktığı düşünülüyor. Belgelere göre, 2021 ZX-10R 13,200rpm devirde 200 hp üretecek (mevcut model aynı güce 13,500rpm devirde ulaşmakta). ZX-10RR ise 13,500 yerine 14,000rpm devirde tepe değeri olan 201hp güce ulaşacak. Yine de Kawasaki’den bu teknik ve görsel özellikler hakkında henüz onay gelmedi. Bu sebeple bu bilgilerin doğrulanması adına Japon üreticiden gelecek resmi bir açıklamayı beklemekte yarar var.

 

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Triumph Trident

Triumph Trident 660 Tüm Detaylarıyla Tanıtıldı

Suzuki MotoGP Avrupa GP de Domine Etti

REKLAM