in

2015 Kawasaki Versys 1000 Kameralara Yakalandı

Yazar: Ahmet TEZCAN

Geçmiş yıllarda tasarımıyla tartışma konusu olan Versys, görünüşe göre 2015’e yeni bir yüzle girecek. Gizlice görüntülenen motosiklet hakkında resmi olmayan detayları aşağıda paylaştık.

Baştan aşağı değiştirilerek detaylı bir şekilde makyajlanmış Kawasaki Versys 2015 karşınızda! Güncel modelinin oldukça itici bir dizayna sahip olmasına rağmen Kawasaki bu duruma hatrı sayılır bir çözüm bulmuş gibi.

 

Elimizdeki fotoğraf çok yakın bir zamanda Romanya’da çekilmiş. Fotoğrafta motosikleti arkasından biraz görmemiz mümkün ama detaylı bir fotoğraf henüz bulunmuyor. Dizaynı tamamen yenilenmiş Versys 1000, biraz Ducati Multistrada 1200’ü taklik etmiş gibi görünüyor.

 

İlk kez 2011 yılında duyurulan ve 2012’nin başlarında satışa çıkan motosikletin yeni modeli birçok teknik değişiklikle gelebilir. Tahminlere göre motor, süspansiyonlar ve elektronik aksamlarda büyük değişikliklere gidilmiş. Kawasaki Versys 1000’i bu sonbaharda yapılacak olan Cologne ve Milan motosiklet showlarında görmek mümkün olacak.

 

Gerçekten değerli bir Enduro olmasına rağmen Kawasaki Versy 1000 herhangi bir satış başarısı yakalayabilmiş değil. Bunun nedeni ise geçmiş modellerde çok tartışmalı, alıcıları iterek satışların baltalanmasına neden olan bir dizayna sahip olması. Motosiklet resmi olarak duyurulduğunda yeni fotoğraflarla birlikte tekrar bir inceleme yapacağız. Ayrıca tahminlere göre Versys’ın 650 cc’lik ikizi de 1000cc’lik model ile eş zamanlı olarak duyurulacak.

Ne düşünüyorsun?

Yorumlar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

2015 Aprilia Tuono V4 R ABS APRC İlk Bakış

2015 Honda VFR800X Crossrunner

REKLAM